Ma a megyei bajnokságban kitűzött Tölgyesi Real-Maroshévizi Promtfores, találkozóra az éllovas hévízi csapat különböző okok miatt nem jelent meg, így 3-0-ra elveszítette a találkozót. Egyik ok lenne a megyei szövetség általi letiltása a további küzdelmekre, itt a RLSz, 50-es törvény értelmében “szatellit” csapatok nem vehetnek részt osztályozón, ugyan abba csoportba melyben az “anya” csapat szerepel…. Tovább »

A labdarugó C osztály utolsó előtti fordulójában: Sepsiszentgyörgyi Transkurier – Maroshévízi Tudomány 1-0 (1-0). A házigazda csapat a 37. percben szerzett góljuknak köszönhetően megszerezték a bajnoki 3 pontot. A hévízi csapat a következő felállítással lépett pályára: Crişan (45. p. Moldovan), Maximiuc, Zaiaţi, Kilin, Bud (82. p. Bliorţ Ciprian), Vărtic, Bliorţ Cristian (48. p. Asztalos), Plăian,… Tovább »

Három fordulóval a megyei fotbal bajnokság befejezése előtt, a maroshévízi Promtforest csapatát, mely 6 pont előnnyel vezet, értesítették a megyei fotbal egyesülettől, hogy a következő három forduló eredményétől függetlenül, Hargita megyét a C osztályba jutásért kiirt selejtezőkre az udvarhelyi Roseal fogja képviselni. Ok, a Promtforest a C osztályban szereplő Tudomány második csapata ként van bejegyezve.

E hónap elején három cég érdeklődött az Ediltop Urban (IGO) cég iránt, mely cég a hévízi közüzemeket jelenti, ide tartozva a helyi buszjárat, víz és hő szolgálat (ami nincs). A három cég a következő volt: a besztercei Nawaro Wood KFT, a marosvásárhelyi Salubriserv KFT és a bécsi székhelyű Nawaro Projektmanagment Ges. m. b. h. KFT…. Tovább »

Új. Megjelent egy színvonalas CHAT, amit érdemes látogatni. Minden undernetes oldalon megtalálható. Címe: #marosheviz.

A megyei bajnokság legutóbbi fordulójában Keresztúri Egyesület – Maroshévízi Promtforest 1-1 (1-0). A Hévíziek góllövője Szőcs Attila volt. A csapat továbbra is az első helyen van.

A labdarugó C osztály 22. fordulójában: Marosvásárhelyi Gaz Metan – Maroshévízi Tudomány 1-4 (1-2). A hévízi csapat góllövői: Ciocania (11.p.), Bud (40.p.), Bliort Cristian (51.p.), és Balan (58.p.). A Tudomány felállítása: Crisan, Maximiuc, Vărtic (80. Zaiaţi), Kilin, Plăian, Bliorţ Cristian, Bliorţ Ciprian (84. Sand), Bud, Biţiş, Ciocania, Bălan. A hévízi csapat a csoport 5. helyén… Tovább »

A labdarugó D osztály legutóbbi fordulójában: Maroshévízi Promptforest – Balánbányai Bányász 2-1 (0-0). A hévízi csapat továbbra is az első helyen van.

A labdarugó C osztály 21. fordulójában Szovátai Medvetó – Maroshévízi Tudomány 1-1 (0-1). A hévíziek góllövője Bitis az 5. percben.

Miután március 15-től településünkön beindult az Energy helyi rádióleadó, mától egy harmadik leadónak örvendhetünk. A marosvásárhelyi székhelyű rádióleadót SON névre „keresztelték” és a 104,3 FM hullámsávon hallgatható.