'06 nov
30

Ma este a teremfotbal II. ligájában egy előrehozott mérkőzésen Maroshévízi Transilvania – Marosvásárhelyi Izorep 0-25 (0-13). A következő fordulóban a hévízi csapat Csíkszeredába fog látogatni.

'06 nov
28

A mai nappal a Maros stadion szomszédságában elkezdett mélyfúrás elérte az 514 méter mélységet. A munkálatokat felügyelő mérnök kérésünkre elmondta, hogy kemény közeghez értek (krisztalin), így egy óra alatt csupán egy métert tudnak előre haladni.

'06 nov
28

Ma este a terem-labdarugó II. liga 8. fordulójában Udvarhelyi Sport Klub – Maroshévízi Transilvania 2005 21-1 (13-1). A hévízi csapat gólját Lázár lőtte.

'06 nov
22

Véget ért az idéni „Médiabefutó” tehetségkutató Gyergyó környéki szakasza. Maroshévíz szempontjából e szakasz jónak bizonyult hisz mind három résztvevő továbbjutott. Ezek szerint Jeansy, Lukasso és Chrysitna is bekerültek a regionális szakaszba.

'06 nov
22

Az országos ifjúsági röplabda bajnokság legutóbbi fordulójában: (lányok) Maroshévízi ISK – Csíkszeredai Pro Voley 0-3, (fiuk) Maroshévízi ISK – Besztercei ISK 3-0.

'06 nov
21

Ma megjelentek a „Helytörténeti Fűzetek” 6. száma. A fűzetek mely Maroshévíz és Gyergyószentmiklós vidékének a történelmi múltját tárják fel, ez alkalommal, a térség publicisztikájával foglalkozik.

'06 nov
19

Ma este az országos teremlabdarúgó bajnokság II. ligájában Maroshévízi Transilvania – Gyergyószentmiklósi Elite 3-15 (1-9). A hazai csapat góllövői: Demian (2) és Sand. Turku Ioan edző az alábbi játékosokkal lépett pályára: Balla, Lázár, Barabás, Turku, Sand, Ciocania, Demian, Parasca, Gabor. Jövő héten a hévízi csapat Udvarhelyre látogat.

'06 nov
17

A napokban a maroshévízi Iskolás Sport Klub székházának a tetőzeténél javításokat végeztek. Ez alkalommal az itt dolgozó munkások, a tegnapi nap 198 darab, 8 cm-es puskagolyót találtak, „44M” felirattal. A golyókat az illetékesek lefoglalták. Az ISK épületet 1858-1944 között az első Szászrégeni tutajtársaság tulajdona volt.

'06 nov
14

Az Országos Ifjúsági röplabda bajnokság utolsó eredményei: lányok – Marosvásárhelyi ISK – Maroshévízi ISK 3-0, fiuk: (ifi I.) Marosvásárhelyi ISK – Maroshévízi ISK 0-3 és ifi II. Kolozsvári ISK – Maroshévízi ISK 0-3.

'06 nov
13

November 3-án a Maros stadion szomszédságában mélyfúrásnak fogott neki egy bukaresti cég. A fúrás célja kísérleti és egyben hévíz feltárása, mely fúrással 600 m mélységre fognak lehatolni. A fúrások ma érték el a 140 méter mélységet.