Az ifjúsági II, fiú elődöntő torna tegnapi és mai eredményei: Craiova – Zilah 3-1, Maroshévíz – Dés 3-1 valamint Craiova – Râmnicul Vâlcea 3-0 és Zilah – Maroshévíz 3-2.

A rohammentők alelnöke, Cristian Marius Boeriu, a napokba Maroshévízre látogatott, ahol megnézte a helyi rohammentő egység székhelyét. A székhely a helyi tűzoltó alakulat szomszédságában fog lenni, mellyel szembe Boeriu megelégedettségét fejezte ki.

A kisifjúsági fiú elődöntő torna mai eredményei: Râmnicul Vâlcea – Dés 3-0 és Maroshévíz – Craiova 3-1.

Megkezdődtek Maroshévízen a kisifjúsági fiú röplabda elődöntő selejtezői. Az első nap eredményei: Dés – Craiova 3-1 és Zilah – Râmnicul Vâlcea 3-0.

Ma elmentek a római katolikus egyház testvéregyházától jött vendégek. Az itt tartózkodásuk alatt megismerhették városunkat és megyénk több nevezetességét, ugyanakkor a német vendégek ellátogattak Maroshévíz más felekezeteihez is, így az ortodox, a görög katolikus és református egyházakat is meglátogatták. Tárgyalásokat folytattak a testvéri kapcsolat fejlesztése érdekében, megállapodtak, hogy ez évtől csereüdülést fognak bevezetni. Az idén… Tovább »

Tegnap és ma zajlottak le Maroshévízen az Országos Ifjúsági III lány korosztályú röplabda elődöntő selejtezői. Íme az eredmények: Nagybányai ISK – Iasi ISK 3-0, Nagybányai ISK – Piatra Nemat-i ISK 3-1, Nagybányai ISK – Maroshévízi ISK 3-0, Maroshévíz – Iasi 3-0, Maroshévíz – Piatra Neamt 3-2 és Piatra Neam – Iasi 3-0. A végső rangsor:… Tovább »

Ma egy frankfurti küldöttség érkezett a hévízi római katolikus egyházhoz Klaus Dieter Then vezetésével. A két egyház 1992-től testvéri kapcsolatban van egymással. Az eltelt évek során a frankfurti egyház évente segélyszállítmányokat küld városunkba úgy az egyházhoz, mint más intézményekhez.

A galócási „Emi The Best” karete club résztvett a Brassóban megrendezett Nemzeti Karate Bajnokságon ahol 800 sportoló 49 klubból volt jelen. Íme a hargitai csapat eredményei: Ţăran Alina I hely -50 kg-os csoportban; Lörincz Rajmond II. hely +60 kg; Truţa Adriana II hely a felnőtt -55 kg korcsoportban; Mihăilă Alexandu II. hely az ifjúsági korcsoportban… Tovább »

Tegnap este fejeződött be Nagyváradon az ifjúsági I korosztályú fiú röplabda elődöntő tornaselejtezők. A maroshévízi ISK eredményei 3-0-ra győzött: Nagyvárad, Zilah és a bukaresti Dinamó csapatai ellen. Míg vereséget szenvedett a nagybányai ISK csapatától 3-0-ra. A maroshévízi csapat bejutott a döntő tornára.

A maroshévízi Zápogya negyed egyes lakósai, akik a múltévben nem kaszálták le a füvet tegnap a száraz füvet meggyújtották, csakhogy a lángok martaléka lett egy itt levő villa is. Az építmény kétszintes volt és itt téli szezonban egy bár is működött, ugyanakkor itt volt egy motor is, amely az itt levő sípálya felvonóját működtette.