'08 jan
28

A ma éjjel lehullt hó miatt reggelre a forgalom a településünkön lelassult, de a helyi polgármesteri hivatal alkalmazottjai idejében nekiláttak a hó réteg eltávolításának. Ez így mind jó és szép, csakhogy az összeszedett havat, amely sót, homokot és olajt is tartalmaz a Marosba, és annak partjára viszik, és mindez megtörténik, míg több helyen táblák jelzik,… Tovább »

'08 jan
27

Ma befejeződött a nagyifjúsági fiu röplabda torna 1-ső csoport selejtező mérkőzései. A mai nap a következő eredmény született: Besztercei ISK – Nagybányai ISK 3-2. Továbbjutottak: Maroshévíz és Beszterce.

'08 jan
26

A nagyifjúsági fiu röplabda torna első eredményei: Maroshévizi ISK – Besztercei ISK 3-0 és Maroshévizi ISK – Nagybányai ISK 3-1.

'08 jan
25

Holnap 20 órai kezdettel a helyi Izabella vendéglőben kerül sor a már hagyományos farsangi bálra, melyet a helyi RMDSZ szervez. A programban több vetélkedő is szerepel míg a zenét a No Name együttes fogja biztosítani.

'08 jan
24

Holnaptól kezdődően a helyi „Sportok Termében” lesz megtartva a nagyifjúsági fiú elődöntő torna selejtező küzdelmei. Íme a program: pénteken 17 órától Maroshévízi ISK – Besztercei LAPI-ISK, szombaton 10,30-tól Maroshévízi ISK – Nagybányai Matrix ISK, vasárnap: Nagybányai Matrix ISK – Besztercei LAPI-ISK.

'08 jan
23

Holnap, január 24.én 17 órától a helyi 4-es számú iskolánál lesz megtartva az „ATQUE NOS” elnevezésű iskolai program kiértékelése és ismertetése.

'08 jan
19

Holnap 11 óra 30 perctől a helyi református templomban Dr. Garda Dezső képviselő egy lakossági fórumon fog részt venni. E találkozón a képviselő úr beszámolót fog tartani az ő tevékenységéről az utóbbi években.

'08 jan
18

A napokban zajlott le Csomafalván a Ben-Com-Mixt kupával díjazott lesikló verseny, melyre 102 gyermek és 33 felnőtt nevezett be. Íme a maroshévízi sportolók eredményei: VII–VIII. osztályosok Baróti Mózes 3. 19–35 évesek: Walter Magdolna első helyezést ért el, 36–50 évesek: Kiss Vilmos 3., valamint Kiss Helga 2.

'08 jan
17

Holnap 16 óra 30 perctől az Urmánczy kastély nagytermében zongora koncertre kerül sor. A koncerten fellépnek Blanaru Amália gyergyószentmiklósi és maroshévízi 20 diákja.

'08 jan
14

Más iskolákhoz hasonlóan a helyi iskolások klubja is korszerűsítve volt az elmúlt hónapokban. Így e tanügyi egységnél a múltév augusztus és decembere között 240.000 ron-t fektettek be az épület korszerűsítésére, kibővítésére.