Mára lezárult azon személyek és pártok listája, akik részt akarnak venni a június 1-i helyhatósági választásokon. A polgármesteri „székért” a következő személyek fognak megméretkezni: 1. Marc Eugen (Demokrata Liberális Párt), 2. Simon Valentin (Új Nemzedék Párt), 3. Bende Sándor (Romániai Magyar Demokrata Szövetség), 4. Gotea Vasile (Szociális Nép Biztonsági Párt), 5. Bucur Alexandru (Nagy Románia… Tovább »

Ma befejeződött a röplabda reménységi lány országos bajnokság döntő tornája. A mai nap eredményei: Tulcea – Lugos 0-3, Cernavoda – Slobozia 3-0, Buzau – Galati 3-1 és Maroshévíz – Marosvásárhely 3-2. A végső rangsor: 1. Maroshévíz, 2. Buzau, 3. Marosvásárhely, 4. Galati, 5. Cernavoda, 6. Lugos, 7. Slatina, 8. Tulcea. A hévízi csapat Macarie Marius… Tovább »

Ma is folytatódott az országos röplabdadöntő. A mai nap eredményei: Cernavoda – Tulcea 3-0, Lugos – Slobozia 3-1, Buzau – Marosvásárhely 3-1 és Maroshévíz – Galat 3-0.

Csütörtöktől megkezdődött településünkön az Országos reménységi lány korcsoportú röplabda döntő torna a következő csapatok részvételével: Slobozia, Tulcea, Buzau, Lugos, Marosvásárhely, Galati, Cernavoda és Maroshévíz Az első két nap eredményei: Maroshévíz – Buzău 3-1, Galaţi – Cernavodă 3-1, Maroshévíz – Slobozia 3-1, Buzău – Tulcea 3-2, Lugos – Marosvásárhely 3-2, Marosvásárhely – Cernavodă 3-2, Slobozia -… Tovább »

A múlt hét végén zajlott le Maroshévízen a nagyifjúsági fiú röplabda elődöntő torna sorozat. Íme a hévízi ISK eredményei: 3-0 Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Sărat, Dés, Craiova és Beszterce csapataival. A hévízi csapat bejutott a döntő tornára. Végső rangsor: 1. Maroshévízi ISK, 2. Dési ISK, 3. Bukaresti Rapid.

Holnaptól egy 22 fős küldöttség fog városunkba ellátogatni a Budapest XV. kerület testvértelepülésről. A küldöttséget a kerülete polgármestere, országgyűlési képviselő, Hajdú László úr fogja vezetni, mely küldöttségben tanügyi intézmény vezetői kaptak helyez. A küldöttség meglátogatja településünk iskoláit, nevezetességeit, de ellátogatna a megye más településeire is.

Maroshévízen az utóbbi időkben nagyon elszaporodtak a kóbor kutyák és evvel egy időben a kutya támadások, harapások. Ha a múlthéten a délutáni órákban a kötöttáru gyár mellett levő üzlet előtt egy ott lakó nőt támadtak meg az ebek és haraptak meg. Tegnap délelőtt a Kornis negyedbe egy férfit támadtak meg és harapták meg. Ez utóbbi… Tovább »