'11 feb
26

Ma 15 órai kezdettel „Barátság” Kupával díjazott gyermek jégkorong torna zajlott le Maroshévízen. A helyi Izabella vendéglő szervezésében és több helyi támogató jóvoltából közel 50, hat és tíz éves, kis hokis léphetett jégre a gyergyószentmiklósi Progym, a csomafalvi délhegy és az újfalvi Katorzsa csapatoktól. Az eseményt a házigazdák nyitották meg majd Huszár Gábor tanár úrt… Tovább »

'11 feb
25

Holnap, február 26-án 15 órától, a helyi Izabella vendéglő szervezésében, jégrevüre kerül sor, az ott levő jégpályán. Fellépnek brassói és bukaresti jégtáncosok, majd a gyergyói Progym, az újfalvi és csomafalvi U10-es korosztályú csapatok fognak jégkorong bemutatót tartani. 20 órától a helyi RMDSz szervezésében „farsangi mulatságra” kerül sor az Izabella vendéglőben. A zenét a borszéki Galaxy… Tovább »

'11 feb
24

Maroshévízen zajlott le az országos fiú mini-röplabda elődöntő torna. A Maroshévízi ISK 3-1-re maradt alul a Botosani-i ISK csapatánál és 3-0-ra vesztette el a mérkőzést a Falticeni-i csapattal. A végső rangsor: 1. Falticeni, 2. Botosani, 3. Maroshévíz. Az országos ifjúsági fiú bajnokság legutóbbi mérkőzésén: Maroshévízi ISK – Feketehalmi ISK 3-0.

'11 feb
23

Szombaton, február 26-án, 15 órától, a helyi Izabella vendéglő szervezésében, jégrevüre kerül sor, az ott levő jégpályán. Fellépnek brassói és bukaresti jégtáncosok, majd a gyergyói Progym, az újfalvi és csomafalvi U10-es korosztályú csapatok fognak jégkorong bemutatót tartani.

'11 feb
17

Holnap, február 18-án 19 órától, a marosvásárhelyi Gruppen-Hecc: „De rongyos élet”, című szilveszteri kaberéelőadása és az idei kitaláció kerül bemutatásra. Írták: Nagy István és Molnár Tibor. Fellépnek: Nagy István, Szélyes Ferenc, Kárp György, Henn János, Ördög Miklós, Biluska Annamária, Somodi Hajnal és Fodor Piroska. Zene az Autostop MS zenekar. Hang, fénytechnika, vizuális effektusok: Göllner károly,… Tovább »

'11 feb
17

Azonosították a holtestet. R.Z. 44 éves helyi lakos, aki az ott levő tömbház 4. emeletén lakott.

'11 feb
17

Ma kora reggel egy véres holtestre bukkantak a helyi polgármesteri hivatal hátánál. Jelenleg még a kilétét nem lehet tudni, hogy kit gyilkoltak meg, vagy lett öngyilkos. Az illetékesek most a szomszédokat kérdezik, hogy nem-e hallottak, vagy láttak valamit, ugyanakkor a polgármesteri hivatal kameráit ellenőrzik, hogy nem-e filmeztek le valamit.

'11 feb
15

A napokba zajlott le Borszéken a „Lőrinc Pál” alpesi sí kupa 169 résztvevővel. A maroshévízi ISK sportolói közül az óvodás korcsoportban Hámos Roxána a III. helyen végzett. Az V-VI. osztályos fiú korcsoportban Walter Richárd III. A VII-VIII osztályos lányoknál Copot Bianca I helyre futott be míg a IX-XII lányoknál Bencze Henrietta III és a fiuknál… Tovább »

'11 feb
15

Jön a GRUPPEN-HECC! Mert Jönni szokott…Mert várják…Mert kíváncsiak, vajon az idén mit talált ki azért ,hogy nevetve váljunk meg az óesztendő nyomorúságától… Amikor megélhetésünket egynegyedével, a gyereknevelési szabadságot a felével… kurtították, akkor nem könnyű nevetésre bírni bárkit is. A társulat megküzd a feladattal, és még vissza is lő a hatalomnak. Aki eljön az előadásra, annak… Tovább »

'11 feb
11

Február 9-én zajlott le Gyergyócsomafalván a Gyergyó Kupa országos alpesi síverseny. A maroshévízi ISK sportolóinak eredményei: ifjúsági II, lányok: Cozanu Adriana 2. Open kategória, óvodás lányok: Hámos Roxána 2. V-VI. Osztályos fiúk: Walter Richárd az első helyen végzett. VII-VIII. osztályos lányok: Copoţ Bianca 2, Karácsonyi Renáta 3. VII-VIII. osztályos fiúk: Kiss Vilmos 2.