'20 nov
28

Nehéz időkben összefogunk! Parlamenti választások közelednek, a tét számunkra hatalmas!   Ellenszélben is haladtunk, akadályok ellenére is vannak eredményeink a parlamentben. Az elmúlt négy évben is minden lépésünkkel és munkánkkal a magyar közösség biztonságát tartottuk szem előtt. Ma már nem lehet magyar osztályokat megszüntetni a mi beleegyezésünk nélkül, nem tudják mesterségesen megváltoztatni a közigazgatási egységek… Tovább »

'20 nov
28

Megjelent a Maroshévízi Hírlap novemberi száma. A világhálón itt olvasható: http://hirlap.marosheviz.info/szam/10evf-11szam.pdf A tartalomból: Magyar alpolgármester Maroshévízen Rokonainkra, ismerőseinkre emlékeztünk Vírus és szemét Nehéz időkben összefogunk! Parlamenti választások közelednek, a tét számunkra hatalmas! Kisebbségvédelmi kezdeményezés vagy törvénytelen betolakodók? Urmánczy Nándorra emlékeztek október 23. margójára Műemlékcenzúra, megalázkodás H A D I M O R Z S Á… Tovább »

'20 nov
11

–  Hogy fogadtad az alpolgármesteri kinevezésedet? – Jó érzés töltött el, hiszen már rég szerettem volna magasabb szinten a közösségért dolgozni, tenni, mivel szeretem városomat, Maroshévízét. – Minek köszönhető ez a siker? – A tanács keretén belül egy többségi táborban vagyunk, hiszen a 17 tanácsos közül a hat liberálissal, az egy Népi Mozgalom Párt tanácsosával… Tovább »

'20 nov
10

Ma, 14 órától alpolgármestert választott a maroshévízi önkormányzat. Rugina Ciprian a Szociáldemokratáktól és Bodor Attila az RMDSz-től jelöltették magukat. A végeredmény 8-9 lett. Így Bodor Attila lesz a következő négy évben Maroshévíz alpolgármestere.