Ahogy minden évben, az idén is megszervezésre került a  Felsőmarosmenti Református Ifjúsági Tábor, de ezúttal némi különbséggel: a kátésok csatlakozásával bővült csoportunk, így vágtunk neki az előttünk álló kalandoknak, július 7-én, reggel fél 8 órakor. Minden tag számára egy teljesen új élmény vette kezdetét, hisz Nagyszebenben a tiszteletes úron és feleségén kívül még senki sem… Tovább »

Megjelent a Maroshévízi Hírlap júliusi száma ( http://hirlap.marosheviz.info/szam/11evf-7szam.pdf ). A tartalomból: Családnapok Maroshévízen Drágulás és fizetéscsökkenések Maroshévízi piac Roma-harc Maroshévízen Táborosok településünkön Székely Góbék – Pittyes Kettes és Gyufa – vagy ……. Labdarúgó Európa Bajnokság Az UEFA is politizál ARANY M O R Z S Á K A székely-magyar rovásírás emlékei 78. rész Dénes Géza… Tovább »

Hargita Megye Tanácsa valamint Madaras Mihály református lelkész és  kedves felesége, Melinda jóvoltából már  4. alkalommal kerültek megrendezésre a Maroshévízi Református Családnapok. Az előző évek sikeres rendezvényei után, gyerek és felnőtt egyaránt nagyon várta ezeket a napokat. És nem csalódtunk! A program nagyon változatos, minden korosztályt kielégítő, szórakoztató volt. Az esemény szombaton,  július  3-án  vette… Tovább »