'22 feb
27

Az országos fiú röplabda bajnokság február 27-i eredménye: Maroshévízi ISK – Nagybányai ISK 3-0.

'22 feb
20

Az országos fiú röplabda bajnokság február 20-i eredménye: Maroshévízi ISK – Botosani ISK 3-0.  

'22 feb
19

A Maroshévízi Hírlap (http://hirlap.marosheviz.info/szam/12evf-2szam.pdf) februári lapszám tartalmából: Magyarországi meghívások Befagyott a Bánffy termál-vízesés?!? Farsangi bál Frissítsen, vagy regisztráljon Felolvasómaraton Salamáson Ha maroshévízi magyar vagy, kérlek olvasd el! SPORT „Uram, vedd az életemet, és te vezessed, mert én nem vagyok képes rá.”(2) Idődoboz (3.) Kemény oldal Karácsonyi István: Budosportok (2.) Szabó Erzsébet: Hajnali csoda! Dénes Géza:… Tovább »

'22 feb
13

Február 11-12-én tartották meg Borszékon a mára már hagyományos kutyafogathajtó versenyt melyet ez évben is a borszéki Molnár Sándor szervezett.  A versenyen fogathajtók voltak Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Zalatnáról, Balánbányáról, Madéfalváról, Gyergyószentmiklósról, Bukarestből, Borszékről, és Maroshévízről. Városunkat Marc Gabi képviselte, aki a hatosfogatos csoportban indult és aranyérmet szerzett. Gratulálunk neki.  

'22 feb
13

Barátságos fiú röplabda mérkőzések: Maroshévízi ISK – Kolozsvári Jövő ISK 1-3 valamint 2-3.

A Beszterce megyei Borgótiha településen tartották meg január 29 és 30 között a „Rómaiak útja” elnevezésű kutyafogathajtó versenyt, melyre a maroshévízi Marc Gabi is beiratkozott. A verseny szervezői a Tasuleasa Social és a besztercei Sleddog Sport Club voltak. Amint Marc Gabi beszámolt újságunknak, nyolc ország versenyzői vettek részt a kutyafogathajtó versenyen. Marc Gabi a 9… Tovább »

A Dr. Urmánczy Nándor Egyesület január 26-30 között több magyarországi meghívásnak tett eleget. Így január 27 és január 28 között, Németh Szilárd miniszterhelyettes, a Fidesz alelnöke megivására az egyesület küldöttsége részt vett a Jedlik Ányos Gimnázium alapkőletétele alkalmával rendezett eseményeken. Az eseményen részt vettek, beszédet mondtak: Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere, Mager Andrea a… Tovább »