Ez évben is meg fog állni Maroshévízen a Boldogasszony zarándokvonat. Ezért június 2-án 20 óra 51 perckor (ha nem késik), legyünk minél többen az állomáson, hogy fogadhassuk a zarándokokat.

A világhálón itt olvasható: http://hirlap.marosheviz.info/szam/12evf-5szam.pdf A tartalomból: Urmánczy Nándor emléknapra készülődve Régi csillogásunk máig tartó emléke – Csíki András emlékére Kutyafogathajtó verseny Maroshévízen Beszélgetés az erdélyi labdarúgó legendával, Bölöni Lászlóval Ordás bukta- Sárig Csilla rovata Orosz-ukrán háború, ez már világháború Idődoboz (5.) „Uram, vedd az életemet, és te vezessed, mert én nem vagyok képes rá.”… Tovább »

Intabulare terenuri extravilan Dealul Văii sectoarele 90, 92, 93 și 94 finanțat de bugetul A.N.C.P.I. Relații la tel: 0724239257 Veress Csaba Attila sau sediul Primăriei Toplița. Întâlnire cu proprietarii terenurilor se desfășură la data de 23. 05. 2022 la parterul Casei de Cultură Toplița, la ora 10.

Maroshévízen került megrendezésre április 30 és május 1 között, a II. kutyafogathajtó verseny, melyen a helyi Polgármesteri Hivatal és Művelődési Ház társzervező volt. A versenyre ukrajnai marosvásárhelyi, besztercei, kolozsvári, balánbányai, borszéki és maroshévízi versenyzők neveztek be. Íme a végső eredmények, biciklis fogat (egy kutyával) versenyen, nőknél: 1. Neag Ramona (Marosvásárhely), 2. Nica Irina (Kolozsvár), 3…. Tovább »