A tartalomból: Jó a megoldás? Javaslatokra várva Teremlabdarúgó torna 100 éves Gröller Mária SPORT A magyar költészet napja Maroshévízen A székely-magyar rovásírás emlékei 97. rész Zsákhegyi Katonai Temető rövid története (6.) Szabó Erzsébet: Tavasz van Krisztus feltámadt! Péter Árpád költeménye. Bajkó Zsigmond:  Kegyelem nélkül Dénes Géza: Szép Léleksarok A burgonyás pogácsa –Sárig Csilla rovata… Tovább »

Háromévnyi kihagyás után ez évben, Maroshévízen, meg tartották a Magyar Költészet Napját. Az eseményen gyergyószentmiklósi és maroshévízi költök voltak jelen, valamint más érdeklődők. Elsőként Czirják Károly köszöntötte a jelenlevőket, majd egy perces néma csenddel emlékeztek a borszéki Kamenitzky Antal költőre, aki az egyik alapítója volt az Urmánczy Nándor Irodalmi Körnek. Ezek után Bajkó Zsigmond rövid… Tovább »

U14: PRO Maros – Lövéte 8-2, U9: Szentegyháza – PRO Maros 1-10. Lányok: PRO Maros – Székelyudvarhely 7-2.

Kis ifjúsági bajnokságban: Maroshévízi ISK – CNMV Ploiesti 2-3. A maroshévízi csapat ez évben is bejutott az országos legjobb hat csapat közé. A végső torna a Bukaresti CSM, CTF Bukarest, Zilahi ISK, Vaskóhsziklás-i ISK, Szucsávai ISK és a Maroshévízi ISK  csapatai között dől el a végső rangsor.