Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Dialog direct cu Primaria mun. Toplita ···
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 39 . 40 . >>

Autor Mesaj
Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 16 Apr 2009 14:45

Buna seara tuturor!
Constat, cu bucurie, faptul ca acest forum incepe sa prezinte din ce in ce mai mult interes, ata pentru voi cei care sunteti interesati de soarta acestui municipiu si puneti intrebari, cat si din partea celor care trebuie sa va raspunda si sa clarifice problemele puse in discutie. Am discutat astazi acest lucru si cu d-nul Stelu Platon, primarul municipiului, de altfel ati observat ca a si raspuns la unele intrebari si am ajuns la concluzia ca este foarte important ca la toate intrebarile care apar sa primiti raspunsuri corecte si competente, atat de la primar personal cat si de la colaboratorii sai directi.
Credem ca ar fi benefic sa folosim un singur topic, drept pentru care vi-l propun pe acesta si, speram ca aceasta modalitate (alaturi de celelalte) sa duca la un dialog direct si la o relatie corecta intre noi.
Am decis, de asemenea, sa nu ne "adapostim" in spatele unor nickname-uri ci sa folosim propriile nume, ca o garantie a raspunsurilor pe care le veti primi.
Sa ne "citim" cu bine!

istvanka
istvanka Membru
# Postat: 17 Apr 2009 03:49

Vad ca nu se ingramadeste nimeni la acest topic, decivoi incepe eu.

Acum ceva timp am vazut pe postul local un anunt cu privire la stema municipiului (nu stiu daca mai este si acum), si sunt curios daca a paticipat cineva, au fost depuse proiecte si cel mai important: vom avea stema?

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 17 Apr 2009 05:25

sa traieste, domnu'Eugen
Domnule Primar va salut cu mult respect si sunt bucuros sa va vad aici, pentru ca era timpul sa primim si raspunsuri concrete. Va felicit pentru aceasta idee, atat pe Dumneavoastra cat si pe consilierul Dumneavoastra, Marc Eugen.
La inceput am sa va adresez o singura intrebare, pentru ca acesta ma doare pe mine cel mai mult, restul intrebarilor vi le voi adresa in zilele urmatoare, cu promisiunea de a pune intrebari pertinente intr-un context civilizat.
deocamdata as dori sa ne spuneti, ce se va intampla cu drumul spre Borsec, deoarece este deplorabil si mie, personal chiar mi-a facut cateva pagube consistente.
Astept raspunsul Dumneavoastra,
Cu stima, Csibi Istvan

primar_platon
primar_platon Membru
# Postat: 17 Apr 2009 06:26

Incepand de Miercuri, dupa Sfintele Pasti, continua lucrarile de reparatii a drumurilor pe zonele: centru-Ciobotani, centru-Monument si centru-Moglanesti. Vestea buna este ca s-a semnat de catre Ministrul Transporturilor, ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare a Drumului DN 15(Toplita de la monument-Reghin).

lazarcc
lazarcc Membru
# Postat: 17 Apr 2009 12:21

da, sunt doua propuneri, care vor intra probabil in dezbaterea consiliului local la urmatoarea sedinta.
daca vom avea stema... asta depinde de multi fctori, fiindca stema trebuie ulterior aprobata de comisia judeteana de heraldica, apoi de cea nationala, apoi de ministerul adm si internelor, oricum e o procedura tare complicata. daca te intereseaza, exista legea publicata pe net, e vorba de legea 25 din 16 ian 2003

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 17 Apr 2009 12:43

Istvanka

Atat propunerile cat si dezbaterea publica pentru modelele de stema sunt chestiuni de procedura. Dintre cele propuse am ales doua(legea spune maxim trei) pe care le-am afisat pe ecranul de la parterul Primariei, dupa care, modelul ales , va fi supus aprobarii Consliului Local.
Vor urma si alte proceduri pe care d-nul profesor Lazar Cristian, cel care se ocupa in mod direct de aceasta problema, le-a enumerat putin mai sus.
Important este faptul ca, in scurt timp, municipiul Toplita va avea stema.

danmir
danmir Membru
# Postat: 17 Apr 2009 15:24

Pentru D-L Platon

costul lucrarilor de reparatie pentru drumurile centru-Ciobotani , centru Monument sunt suportate de Primaria Toplita ?

mariusp
mariusp Membru
# Postat: 18 Apr 2009 02:07

Am si eu o intrebare, cand va fi functional serviciul S.M.U.R.D?

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 18 Apr 2009 09:17

mariusp

In acest moment ambulanta SMURD este echipata complet si se afla in custodia IJSU Harghita, garda de interventie Toplita, unde va ramane si cand serviciul va deveni functional. Desi am mai spus-o, vreau sa tie toata lumea ca aceasta ambulanta a fost platita din trei surse de finantare: 50.000 euro de la autoritatile publice locale (Toplita 20.000 si comunele Galautas, Sarmas, Subcetate si Bilbor cate 7.500), 20.000 euro finantare nerambursabila, din partea guvernului elvetian, prin programul Remmsy4 si, a treia sursa, este Fundatia pentru SMURD,30.000 euro, prin bunavointa dr. Raed Arafat si a colaboratorilor sai.
Problema echipajului este inca nerezolvata (se va rezolva cat de curand). In mod normal o echipa de prim-ajutor este formata din soferi(pompieri salvatori) angajati ai ISU si paramedici, care in acest moment, la nivel national, sunt angajati ai unor asociatii non-profit sau autoritati locale. Ideea pentru care dr.Raed Arafat se "lupta" acum este aceea ca si paramedici sa fie angajati ai ISU, ceea ce necesita marirea numarului de posturi din organigrama lor(lucru nu foarte simplu). Atat eu cat si primarul Stelu Platon am avut discutii telefonice cu dr. Arafat sau cu colaboratori ai sai si am primit asigurari ca echipajul se va infiinta in cel mai scurt timp posibil.

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 18 Apr 2009 09:27

danmir
Nu cred ca d-nul Platon se supara daca raspund in locul sau(sper ca nici tu). Portiunile de drum la care te referi fac parte din DN 15, proprietate a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, companie care a organizat licitatia pntru executia acestor lucrari si, implicit, suporta si cheltuielile. Avem informatii ca in cursul lunii Mai, (fara nicio legatura cu ceea ce se intampla acum) vor incepe lucrarile de reabilitare a DN15 pe distanta Toplita(de la monumentul Secu)-Reghin, lucrari care se vor intinde pe durata a aprox. un an si jumatate.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 39 . 40 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
SKI.LIVE
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Toplita
Új Kelet
Multiplayer
Maroshévízi Hírlap
Ajándéküzlet