Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Dialog direct cu Primaria mun. Toplita ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 39 . 40 . >>

Autor Mesaj
uicus79
uicus79 Membru
# Postat: 4 Iun 2009 19:40

Am si eu inca o intrbare daca nu va suparati.
In legatura cu podul peste mures din zona garii ,sunt ceva proiecte de reabilitare?

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 23 Iun 2009 06:49

Domnule primar,
va sugerez sa faceti cateva modificari in parculetul acela din Victor Babes, din fata blocurilor, rupand un pic din alei si din spatiul verde pentru a putea acorda copiilor mai mult loc pentru miscare, astfel rezolvati, cred, dilemele aparute cu acel asa-zis parculet unde se vrea a se construi blocul ANL.
trebuie aplicata varianta aceea cu"si capra si varza".
Si inca ceva: vad ca v-ati apucat de reabilitarea podurilor din oras.
Este laudabil, insa aici am o nedumerire. Nu trebuia totusi sa va apucati de acela care este cel mai urat si cel mai periculos? Aici ma refer la pudul de la gara CFR, acesta avand foarte putin si se darama in Mures sigur.
Cu stima Csibi Istvan.

primar_platon
primar_platon Membru
# Postat: 23 Iun 2009 11:58

Podul din zona garii CFR va intra in reparatii in a 2-a faza a proiectului, tot in acest an.

Sugestiile dumneavoastra sunt binevenite si vom tine cont, pe cat posibil, de acestea.

allila
allila Membru
# Postat: 23 Iun 2009 12:22

Domnule primar vreau sa va intreb si eu , ce se va intampla cu cotetele de porci situate in cartierul Cornisa vis-a-vis de plantatia de molid. Sunt un focar de infectie si un paradis al cainilor vagabonzi. Si apropo, ce se va face cu acesti caini , care , cel putin in Cornisa sunt cu zecile. Multumesc.

Bitmann
Bitmann Membru
# Postat: 26 Iun 2009 06:52

Eu am o sugestie referitor la cainii vagabonzi, Castrati-i si nu se mai inmultesc Iar pe cei existenti sa le vindem ac miei de Pasti

airboy
airboy Membru
# Postat: 26 Iun 2009 15:08

Tot legat de verde si loc de joaca, ca mi-ai adus aminte @csibi34, uite aici la noi la bloc, in Victor Babes, blocurile C si D, este in fata blocului un spatiu "verde" destul de maricel, insa, copii nu se pot folosi de el. De ce? O coana` de la etajul unu, cu pretentii de cetateanca model, impreuna cu vecinu` l-au ingradit si au plantat ceapa si salata. L-au ingradit in ultimul hal (cotetele de lemne sunt hotel de lux pe langa asta). In partea cealalta sunt lemne, in fata blocului C (langa postul de transformare si fosta centrala termica) e parcare + cotete de lemne. Tot ei (...cu ceapa), isi trimit copiii la joaca in fata blocului, pe partea carosabila, vin masini la farmacia Publitop, nu toti is prudenti, mai o frana, un claxon, sfinti adusi la sol, unde sa se joace sarmanii copii? In ceapa nu se poate, ca nu va avea mamica ce pune pe masa langa slanina, in parc nu se pot duce ca vin comunitarii (nu aia care latra) si ii alunga, ba ii mai cauta si pe parinti sa le intocmeasca PV, pe terenul de zgura din parc..., ah, e departe! Ce solutii avem? Aoleu! Sa nu mai vorbesc de zgomotul infernal care vine de la Centrul de Plasament. Si nu ma refer la sunetele scoase de copiii cu handicap. Doamne fereste! Ma refer la radioul acela de 3.8 lei care urla de sambata dimineata pana duminica seara, plasat strategic in geam, dupa plasa de tantari (sa n-am sanse sa-l nimeresc cu prastia) ca doar trebuie sa aiba si asistentele, "stirile si maneaua de ultima ora".

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 26 Iun 2009 17:46

vesnica problema. adica tzelina si lemnul de foc din jurul blocului.si noi scriem anno 2009, adica secolul XXI???
unde mai pui cotetzele de porc cu parfumul lor original care pe caldura asta e super))

airboy
airboy Membru
# Postat: 27 Iun 2009 03:58

Acum ca vine gazul, exista vre-o sansa de reabilitare a centralelor termice si a conductelor de incalzire?

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 27 Iun 2009 13:49

airboy
De reabilitare a centralelor termice nu(ele nu sunt decat mormane de fier vechi). Reabilitarea sistemului centralizat de incalzire se va face, nu pot aprecia termenul, dar cu alte centrale, moderne si, cu siguranta, nu pe vechiul combustibil.

airboy
airboy Membru
# Postat: 28 Iun 2009 10:26

@Marc Eugen, Allah sa-ti asculte ruga! Normal ca nu ma gandeam la cazanele alea antice si cisterna de pacura, pe care o puteai gasi simplu, dupa dara de pacura care o lasa pe asfalt. Dar ca si incalzire centrala, ideea in sine ma interesa!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 39 . 40 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Ajándéküzlet
Kemény János Elméleti Líceum
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Maroshévízi Hírlap
SKI.LIVE
Toplita
Multiplayer
Új Kelet