|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 28 Iul 2010 18:00
ioane, cand vorbesti de secesiune, urla prostia din tine, om bun! chiar nu inteleg asa rautate sau rea-vointa, la unii, ca nici nu stiu cum sa o numesc. glume de la OTV, eventual.
|
sylwyu_alex
Membru
|
# Postat: 28 Iul 2010 18:53
de ce?
|
sylwyu_alex
Membru
|
# Postat: 28 Iul 2010 19:05
As avea si eu o scurta intrebare adresata domnului primar din Toplita si anume.Daca a renuntat sau a uitat de promisiunea facuta toplitenilor CA VA FACE LOBBY LA GUVERN cu privire la traseul autostrazii A4 Targu-mures -Iasi pentru ca aceasta sa treaca prin Toplita. Astept raspuns.Si apropo de ideea unui cetatean prerea mea ca ar fi frumos sa se instaleze si la Toplita in centrul orasului un afisier sau panou electric care sa arate data temperatura din oras si reclame ale firmelor din localitate. In Reghin sunt deja doua.Ar fi frumos si la Toplita unul. Multumesc.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 28 Iul 2010 19:29
Ce sa zic... in 1994 parca a iesit Petre Roman in fata cu planurile de autostrazi... e o scoteala simpla, cata autostrada e facuta de atunci ? Dar na... daca unii spera la autostrazi, ce sa zic, e bine sa fi optimist.
|
ioan
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 09:31
Mai discutam peste cateva luni, cand oamenii din Harghita si Covasna vor fi pusi sa-si scoata ochii ca in evul mediu.
In timpul revoltelor din Balkani un ambasador englez facea un comentariu vis-a-vis de lupta de eliberare a muntenegrenilor fata de turci: "Vom lupta pana la ultimul muntenegrean!" Si acum sunt unii care, straini fiind de zona asta geografica, tipa ca vor lupta pana la ultimul maghiar.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 11:31
Ioane
Du-te si fa un dus rece si lasa-ne...avem destule pe cap fara a mai crea un subiect artificial...Ce esti tu? Un instigator virtual?E prea liniste in zona noastra,ne intelegem prea bine si e rost de scandal...? Revino-ti si du-te creste-ti copiii frumos si in intelegere...
|
ioan
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 12:06
Dea Domnul sa fie liniste, dar informatiile pe care le avem soun altceva !
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 18:48
securist imbecil si idiot!!! nu intelegi sa ne lasi??? acum da-mi ban tempadmin.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 21:33
Ioane
O sa ne facem griji atunci cand si daca s-o intampla...pana atunci lasam drobul de sare unde este...
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 29 Iul 2010 21:48
Ioane, un om civilizat, cu toate facultatiile mintale la locu lor, nu poate gandii asa. Ori cat de mult greseste cineva, sau oricat de mult nu suporti o natie, prin bataie si varasare de sange nu o sa rezolvi nimic. E un mod primitiv de a gandii ca cineva o sa lupe pana la ultimul ungur. Sunt sigur ca esto genu de om care zice "Ardealu e a nost, noi am fo primii" dar, nu ai deschis o carte sa vezi daca ai dreptate, noroc cu filmul Attila Hunul, o mai aflat lumea cine au fost hunii.
|
|