|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Marc Eugen
Membru
|
# Postat: 27 Iun 2009 13:38
Eu cred ca va cam grabiti cu aprecierile referitoare la programul zilelor toplitene. Accept ca nu este un program perfect dar intentia noastra a fost sa aducem cat mai multa muzica live, cat mai diversificata si, pentru cat mai multe gusturi. Ar trebui sa aveti putina rabdare, putina intelegere(nu trebuie neglijate costurile)si cred ca va fi bine. Daca nu,vorba lui Laci: berea sa fia rece.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 1 Iul 2009 05:22
Asa cred si eu ca se grabetse lumea, Ioan Bocsa canta la Toplita... pai sa vina toate fatele cu chilotii`n cur (scuzati expresia) ca nu se pot compara cu domul Bocsa, iar Compact si Desperado... eu zic ca is ok... Bere sa fie... mici de la Bolovanut si voie buna...
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 1 Iul 2009 08:25
micii vor fi de ca carmolimp ))
|
bai3tzash
Membru
|
# Postat: 4 Iul 2009 08:00 ··· Editat de: bai3tzash
Apropo, unde se va organiza? Acolo in parcul orasului, sau pe stadion?  Oricum, va fi ca intotdeauna: multa lume, miros mult de mici, bere la fiecare in mana si un prilej de a iesi din case nu doar pana la munca sau cu treburi. Mai socializam si noi, ca nu avem multe ocazii. Mai vezi un prieten vechi, un fost coleg de scoala, de munca, o veche cunostinta etc... Intotdeauna se gaseste cineva  Cand e vorba de cine e pe scena, Toplitenii au stiut intotdeauna sa aprecieze si sa se distreze. Probabil din cauza beri si a mirosurilor ce ne imbie toate cele 3-4 zile.
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 4 Iul 2009 10:18
ar fi bine ca toti Toplitzenii sa uite in aceste 3-4 zile de toate necazurile si grijile cotidiene si sa incerce sa se si distreze un pic. merita toata lumea acest lucru, mai ales cu viata asta tot mai grea de la o zi la alta.
|
maria
Membru
|
# Postat: 7 Iul 2009 10:54
Mai csibi,ma faci sa rad.Ataci continu carmolimp-ul
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 7 Iul 2009 20:13
da. sigur. numai ca nmi gasesc sabia.
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 7 Iul 2009 20:20
nu-mi gasesc... scuze
|
maria
Membru
|
# Postat: 8 Iul 2009 12:35
Greu de gasit.Sunt pe pozitie.Bravo lor.Atat timp cat ei inainteaza in timp de criza...........e ceva,nu?
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 18 Aug 2009 16:46
A fost o Cantare a Romaniei un pic cosmetizata ! Daca acest "municipiu" nu are unde sa invite un an intreg o trupa de teatru ,opereta sau o trupa ca lumea gen Holograf ,Iris etc ne-au fost scosi ochii la zilele Toplitei cu un Compact care a sunat prost ,si Desperado la care sunetistul desi omul facea semn nu reusea sa-l faca sa intelegem si noi bine ce canta.In rest artisti incepatori locali de care nu a auzit nimeni cei care chiar se pricep la ceva nu au fost invitati probabil de frica onorariului.Amatorii au venit fericiti ca au primit o bere si 2 mici ca pe vremurile de trista amintire.In rest daca vreau sa ma simt bine la un mic si la o bere ma duc pe terasa in Banfi la D-na Virginica ca tot aia e.Era sa uit si ansamblul asta e tinut numai la dispozitia aparatului de partid si de stat sa cante la anumite evnimente in rest nu se mai fac turnee spectacole nu-i vezi nicaieri la tv ...Multi asteapta sa iasa la pensie in glorie ca doar "lucreaza" 4 ore pe zi si se chinuie sa fumeze 2 pachete de tigari din plictiseala.D-nilor acesti pseudoartisti sunt platiti din banii nostri multi din semenii nostri lucreaza in padure cu zapada pana la brau si nu castiga atat.Puneti-i la treaba pentru ca prea e pe fata aceasta Cantare a Romaniei !
|
|