|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Marc Eugen
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 00:23
carcotash Bine le mai spui. Ce-ai zice sa faci parte, in 2010, din comitetul de organizare a Zilelor Toplitene?
P.S. Ce-i aia Cantarea Romaniei?
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 01:24
Sunt de acord Eugene mai ales ca ne cunoastem bine Cantarea Romaniei e ceva de care ne aducem aminte cu placere !
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 03:30
cu placere??? ))) uuuuuuuuuuf, doamne ))
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 03:34
Igen Csibi bacsi ! Am uitat sa pun placere in ghilimele dar unii chiar se bucurau daca stiau o poezie erau scosi din productie cate o saptamana si leafa mergea.Plus ca mai faceau excursii prin tara pe banii "partidului" Si atunci ca si acum se dadeau mici si bere.
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 05:06
pentru 5 mici si o bere spun si eu o poezie!!!!!!!!!!!! EUGENE!!!!!!!tine cont de mine la urmatoarele zile toplitene ))))))))))))
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 06:42
Daca spui "kicsi kutya tarka" contribui si eu la cheta (Da hai ca suntem offtopic si riscam sa fim certati de catre admin ! ) Oricum nu e o idee rea sa participe si cativa dintre forumisti la viitoarele sarbatori Toplitene asta daca nu ne termina criza pana atunci !!
|
gericom
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 06:49 ··· Editat de: gericom
Desigur, "Zilele Toplitene" sunt departe de ceea ce am vrea sa fie, dar totusi se vede progresul de la an la an. Ca sa aduci nume mari costa enorm, Compact-ul a cantat (dupa parerea mea bine) pentru 10.000 euro, daca bine stiu. In vremurile astea grele bine ca e si asa. Pana ce generatia veche cu limba de lemn - gen Gotea... nu dispare, este greu sa se schimbe ceva. Ar fi o idee ca sa organizam in paralel un fel de festival anual intr-un cu totul altfel de spirit, mai apropiat exigentelor vremurilor de azi. Idei sunt convins ca ar fi, sponsori sa gasim...
In alta ordine de idei, legat de trupe romanesti, va propun un link, chiar doua, amatorilor de metal: http://www.youtube.com/watch?v=RI8zobNNBXQ http://www.youtube.com/watch?v=f6AIAylmZxE&feature=related Cred ca sunt fenomenali, la nivelul marilor trupe scandinave si nu numai. Ei intr-adevar ne duc faima in lume, pacat ca sunt printre putinii.
|
Marc Eugen
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 13:58
gericom Compact a costat 11.500,00 RON (115.000.000 lei vechi). In rest este chestiune de gusturi. Oricand este loc de mai bine.
|
gericom
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 14:14
Asa este. Oricum, felicitari pentru efortul depus pentru reusita evenimentului. Stiu ca nu a fost usor. Scuze pentru cei 10.000 de euro, dar asa am fost informat. Gresit, se pare.
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2009 23:44
D-lor vad ca avem printre noi si "pretini" sau colegi care vin cu felicitari intr-adevar nu e usor sa organizezi o treaba din asta ,eu am reprosat ca treaba a fost facuta superficial probabil de unii care nu sunt familiarizati cu altfel de evenimente.Cu treaba buna ati redus totul la Compact si la bani.Vreau sa va zic ca oriunde se cheltuie bani cand au loc asemenea treburi nimeni nu vine gratis.De aceea putem sa zicem ca anul acesta au fost Zile Toplitene de Criza.Data viitoare ma astept sa vina si gradinitele cu programe artistice.Si inca ceva eu nu am zis ca formatia Compact a cantat prost sau fals am zis ca "s-a auzit prost" ceea ce e cu totul altceva.Cei de la primarie nu stiu unde au gasit firma asta cu amplificarea care au fost cam neprofesionisti.Ca sa va lamuriti inca o data ce am zis copiez aici ce am postat pe pagina precedenta si vreau sa zic ca raman la aceeasi parere.
A fost o Cantare a Romaniei un pic cosmetizata ! Daca acest "municipiu" nu are unde sa invite un an intreg o trupa de teatru ,opereta sau o trupa ca lumea gen Holograf ,Iris etc ne-au fost scosi ochii la zilele Toplitei cu un Compact care a sunat prost ,si Desperado la care sunetistul desi omul facea semn nu reusea sa-l faca sa intelegem si noi bine ce canta.In rest artisti incepatori locali de care nu a auzit nimeni cei care chiar se pricep la ceva nu au fost invitati probabil de frica onorariului.Amatorii au venit fericiti ca au primit o bere si 2 mici ca pe vremurile de trista amintire.In rest daca vreau sa ma simt bine la un mic si la o bere ma duc pe terasa in Banfi la D-na Virginica ca tot aia e.Era sa uit si ansamblul asta e tinut numai la dispozitia aparatului de partid si de stat sa cante la anumite evnimente in rest nu se mai fac turnee spectacole nu-i vezi nicaieri la tv ...Multi asteapta sa iasa la pensie in glorie ca doar "lucreaza" 4 ore pe zi si se chinuie sa fumeze 2 pachete de tigari din plictiseala.D-nilor acesti pseudoartisti sunt platiti din banii nostri multi din semenii nostri lucreaza in padure cu zapada pana la brau si nu castiga atat.Puneti-i la treaba pentru ca prea e pe fata aceasta Cantare a Romaniei !
|
|