|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
sebi
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2009 00:10 ··· Editat de: sebi
Avand in vedere perioada in care ne aflam si mai ales zona "foarte bine dezvoltata" in care ne aflam nu cred ca s-ar justifica cheltuirea unor sume importante de bani pentru aducerea unor trupe importante la Zilele Toplitene.
|
gericom
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2009 00:50
carcotash In principiu ai perfecta dreptate, dar sunt convins ca nu se prea putea altfel in conditiile date. Aceste conditii sunt cele materiale binecunoscute dar sunt si alte aspecte. Bineinteles ca se putea mai bine, mai altfel. Este buna ideea lui Eugen de a propune sa ajuti la anu' la organizare. Numai atunci vei putea vedea problemele reale care trebuiesc rezolvate. In conditiile social-economice toplitene actuale cam atat se poate "produce". Dupa mine o schimbare in bine ar fi "pensionarea" celor din garda veche, promovand pe cei mai tineri si cu idei inovatoare.
|
carcotash
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2009 01:23
Sebi eu fiind in domeniu mai tare condamn superficialitatea cu care au fost invitati trupe locale si din imprejurimi + prezentator.Continui sa sustin ca cei care au lucrat ani de zile in cultura si se pricep la ceva in acest oras nu au fost cooptati in aceasta intreprindere.A fost amatorism total un fel de "hai sa o facem si pe asta".Mai sunt si in Toplita cetateni care aud si vad.Eu nu zic ca cei care s-au ocupat au facut-o din rautate ,cred ca atat s-au priceput.Nu am zis ca as fi vrut sa o vad pe Madona la Toplita ci as fi vrut sa vad ceva mai bun din zona decat (iertat sa-mi fie) acel individ necunoscut care zici ca era homo si arunca cu CD-uri in cetateni.
Gericom nu as vrea sa pun toata povara pe Eugen care stiu ca e bine intentionat il cunosc demult pot zice si faptul ca am fost langa el la alegeri.Vad ca e singurul care raspunde pe acest site cam in toate problemele care ne framanta.Daca ma invita si are timp chiar putem sa discutam la o cafea mai in detaliu ce am de zis in privinta acestui subiect si in altele asemenea ,eu sunt toplitean get-beget si imi pasa ce se intampla in jurul meu.
|
melinda76
Membru
|
# Postat: 10 Mai 2010 02:20
imi spune si mie cineva cand se tin zilele toplitene anul asta?Asi vrea sa vin acasa in acea perioada.Va ultumesc
|
Marc Eugen
Membru
|
# Postat: 13 Mai 2010 08:52
Intotdeauna zilele toplitene sunt in preajma Sfantului Ilie (20 iulie).Anul acesta vor fi in perioada 16-19 iulie.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 13 Mai 2010 12:23
Is curios cati bani investeste primaria, anul acesta !
|
faramita
Membru
|
# Postat: 15 Mai 2010 05:13
lume ,lume...daca privatii vor sa sponsorizeze un asemenea eveniment nu e decit sa se faca balci,dar nu cred ca cineva va spune un comision in RON.totul e la vlaoarea EURO
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 15 Mai 2010 12:53
faramita Privatii nu cred ca vor mai sponsoriza anul asta.Maoritatea au reesalonari la datoriile la stat,si reduceri de personal,asa ca nu prea vad zilele orasului prea bogate...personal as intelege sa nu se mai faca...ar insemna solidaritate cu criza si nevoile acute ale orasului,ca sunt destule...
|
sebi
Membru
|
# Postat: 15 Mai 2010 14:05
realitatea Sunt total de acord cu tine.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 15 Mai 2010 14:33
Poate ar trebui sa propunem asta...eu unul nu prea am ce sarbatori...Toplita e in groapa,economie nu perspective ioc,mai bine cate un teatru in aer liber fara intrare,macar ar mai simti si oamenii ca li se ofera si lor ceva,din banii alocati pentru zilele toplitene(de fapt banii nostri)ar fi acoperita toata vara si nu cred ca s-ar supara cineva...asa s-ar mai aduna si oamenii la un loc si ar mai comunica unii cu altii,s-ar mai unii...pentru ca imediat uitam sa vorbim,doar sa ne dusmanim si barfi...Criza naste monstri umani...nu mai stiu cine a spus asta,dar mare dreptate a avut...
|
|