Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· O delegație la Budapesta ···

Autor Mesaj
carcotash
carcotash Membru
# Postat: 18 Aug 2009 17:01

Mâine, 18 august de la primărie se va deplasa o delegație de cinci persoane în orașul înfrățit Budapesta sectorul XV. În fruntea delegației se află primarul Topliței domnul inginer Stelu Platon. Ei vor participa la ziua națională a Ungariei, unde vor vizita mai multe obiective turistice și culturale. Orașul nostru este înfrățit cu sectorul XV din anul 1990, datorită fostului consilier din sectorul amintit, Janossy Zsolt, care are rude în Toplița și astfel s-a realizat acest acord între cele două localități. Cu orașul Marcali, Toplița este oraș înfrățit din anul 1991 datorită viceprimarului acelui oraș, Monostori Laszlo.

Am copiat aici articolul din stiri si mi-am permis sa-l corectez un pic poate o sa-l puneti corect la locul cu pricina.Sper ca nu v-am suparat ,eu apreciez efortul care-l faceti cu acest site si mi-as dori ca sa fim mai bine si mai des informati in sectiunea stiri.Si daca pot sa va ajut cu ceva imi face placere sa o fac !

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 19 Aug 2009 00:12

carcotash
daca tot vrei sa fim corecti, Monostori Laszlo a fost, o lunga perioada de timp viceprimarul orasului Marcali, dar in acest moment cel care detine acesasta functie se numeste Vamos Tibor(l-am cunoscut personal si, din punctul meu de vedere, este un tip super)

carcotash
carcotash Membru
# Postat: 19 Aug 2009 01:36

Eu chiar nu-i stiu pe toti dar pe D-l Monostori l-am cunoscut personal deoarece am facut parte dintr-o delegatie care a fost la Marcali acum cativa ani buni atunci cand ne-a fost donat acel autobuz primariei.
Am corectat acel articol dpdv ortografic si am ajustat exprimarea pe ici pe colo cat m-am priceput.Sper sa nu fiu inteles gresit.
Mi-amintesc ca am fost cazati pe vremea aceea intr-un internat care arata mai bine ca hotelul de la noi.Din pacate au fost niste incidente de care nu sunt prea mandru.Au pus oamenii in bai niste spray de lamaie, sapunuri si alte chestii nemaivazute la noi pe vremea aceea.Ei la plecare zici ca a trecut parjolul nu a ramas nimic.Si au mai fost destule.Deh ,suntem romani ce mai !

stvn
stvn
Admin
# Postat: 19 Aug 2009 13:30

Multumesc pentru corectura si in numele domnului Czirjak.

Din cate stiu Monostori Laszlo era viceprimar pe timpul cand s-au infratit cele doua orase.

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 19 Aug 2009 13:53

carcotash
Vreau sa-ti spun ca eu am fost anul trecut la Marcali. Pentru cei de la primarie am acordat nota maxima, dar pentru cei de la hotel...... Fiind unul de dimensiuni mici am fost cazati numai noi, cei din Romania. In ultima noapte au urlat unii ca descreieratii in baruletul de la parter, pana s-a facut ziua. Cred ca nici cei din blocul vecin nu au putut sa doarma. Inclin sa cred ca nu erau ...romani.

carcotash
carcotash Membru
# Postat: 20 Aug 2009 01:31

Inseamna ca si la ei criza isi spune cuvantul.Au si ei descreieratii lor.Noi am fost cazati la un liceu silvic parac ,undeva la marginea orasului dar iti spun sincer nu mi-a venit sa cred ca e internat de elevi.Eu prin ce am relatat am vrut sa subliniez lipsa de civilizatie a unor indivizi care au facut parte atunci din delegatie.Daca-ti spun ca au furat si hartia igienica si banutii din acele cutii de metal care erau puse in toaletele din benzinarii ma crezi ?

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 20 Aug 2009 03:07

carcotash
Te cred, pentru ca si eu am vazut destul de multi asemenea indivizi.

Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Kemény János Elméleti Líceum
Ajándéküzlet
Új Kelet
Multiplayer
SKI.LIVE
Maroshévízi Hírlap