Dumars
Membru
|
# Postat: 19 Oct 2009 02:54
"Profesoara Ellne van Wolde, om de știință specializat în Vechiul Testament și foarte respectată în cercurile academice, a afirmat că prima propoziție din Geneză, "La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul", nu este o traducere corectă din ebraică.
Ea susține că a realizat o nouă analiză care sugerează că scriitorii Bibliei nu au intenționat niciodată să sugereze că Dumnezeu a creat lumea; de fapt Pământul era deja aici când Dumnezeu a creat oamenii și animalele." O stire care iti da de gandit. Ce pot sa zic e normal ca cineva sa se trezeasca, sa ne gandim ca in ultimii 2000 de ani a tot fost tradusa si invartita de diferiti oameni in diferite epoci, dar ce e mai important in diferite grupuri de interese, nu cred ca nu se ascunde ceva, nu cred ca muritorul de rand stie tot. La Tartaresti Jud. Dambovita daca bine imi amintesc, au fost gasite manuscrie si unelte de pescuit care dadau de mult mai multa vreme decand sar preconiza ca s-a creat Pamantul, Omul, etc, mai stiu ca au fost trimise in germania pt. confirmarea vechimi lor, dar nici in ziua de azi nu a fost primit un raspuns si nici obiectele trimise returnate. Eu trag o concluzie destul de simpla, e normal ca nemtii sa isi tina gura si sa se faca ca ploua, fiinca romanul ar face tam, tam una doua .
|
bai3tzash
Membru
|
# Postat: 27 Oct 2009 08:28
Pentru ca omenii sa fie mai usor de manevrat, si cum erau uimiti dar si fricosi in acelasi timp de mistic, deci de necunoscut, marii ganditori au trebuit sa creeze un bau-bau, dar si un datator de sperante in acelasi timp. Cica conducatorii erau trimisi de Dumnezeu, deci ei taiau si spanzurau si tot ei erau cei luminati. Nu stiu cat de relevant e documentarul Zeitgest, dar urmariti atat prima cat si a doua parte, "Zeitgest: Addendum".
|