|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 05:45
draga/dragule realitatea, i-ti multumesc din suflet, eu, pacatos ordinar, ca i-mi deschizi ochii si ma trezesti la realitate. i-mi indrumi pasii spre gloriosul Tovaras, care i-mi vrea numai binele si ma sustine moral si financiar. insa, cu tot respectul cuvenit, trebuie sa te intreb ceva: nu cumva acest Tovaras de nadejde si salvator de natiune din ghiarele mafiei Corneliene a dezbinat 4 guverne, daca punem la numaratoare si guvernul CDR? daca are probleme cu un guver, hai doua, poate are dreptate. dar cand are probleme cu toate guvernele posibile, atunci da-mi voie sa stau un pic pe ganduri. si inca ceva: majoritatea este majoritate si in iad, darami-te intr-un stat democratic de drept. vorbesc de o majoritate sustinuta de un parlament ales democratic, rau sau bun, cum o fi ea. cu stima: Csibi34
|
Sadman
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 10:55 ··· Editat de: Sadman
Problema este în „dreapta” eșicherului politic românesc, care nu poate rezista unită în fața stângii. Alianța D.A. a fost spartă la un simplu telefon al sponsorului în momentul în care dreapta se pregătea să dea o importantă lovitură stângii. Până atunci și eu am fost un votant al liberalilor. Convenția a căzut tot datorită intereselor electorale în perioadă de masive mișcări sindicale (sindicate roșii din cap până în picioare), mineriade ș.a.m.d., ceea ce vedem și azi pe la Metrou.
Eu sunt clar „pro-băse”, iar în ce privește Toplița, mă disperă mutra „pro-stănacului” pe fiecare stâlp din centru. Personal, nu pot protesta altfel decât să nu mai calc niciodată prin magazinele care au afișat în vitrină numai mutra sa. Să vină „roșii” să le facă vânzare! De altfel, sunt sigur că stânga îi va răsplăti cu vârf și îndesat, așa că nu văd la ce le-ar mai folosi doi-trei bănuți pe care i-ar primi de la mine.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 13:19
Aici doresc sa intervin si eu, am aceiasi parere cu omul suparat, doar prostanacu sa nu ajunga presedinte cu bunicuta si scufita rosie, in rest... sincer, imi este destul de greu sa votez, nu stiu cu cine, zici ca is din Caragiale, cetateanu turmentat, ce sa mai... eu zic... ca batalia se va da intre prostanac si marinar, desii mai mult mi-as dorii sa se de-a intre crin si marinar, ar fi o lupta mai dreapta Oricum, eu sunt de parare ca tot marinaru va fi presedinte, vreau sa va spun ca in 14.11.2009, nu imi venea sa cred ochilor, atata puhoi de lume nu am vazut in viata mea, a venit lumea la cluj din toata tara sa il vada pe marinar, om traii si om vedea 
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 13:57
Si toti au venit pe bune,fara nicio obligatie.Pe 15 am inteles ca au plecat si Topliteni la Sibiu,si din cate stiu au plecat benevol nu legati.... E imposibil atata lume sa mearga obligata,daca nu ar avea o simpatie reala fata de Trian Basescu.Nimic din ce se spune la TV nu e real in teren.Exista o simpatie extraordinara printre oameni,uneori si eu ma mir cata popularitate are presedintele.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 14:05
csibi
De cate ori ai vrut tu ceva corect si s-au gasit 3-4 care sa iti stea impotriva?La cum te vad,cred ca de multe ori.....Si probabil in timp ce tu stiai care e adevarul tau,cei 4 care iti erau impotriva te faceau sa pari sovin,nebun sau ciudat....Hai sa luam cazul cu rromii care iti fac probleme...In timp ce tu esti un parinte care vrei binele copilului tau si a copiilor din cartier,pentru cei ce nu vor sa rezolve problema probabil esti un sovin,sau un antirrom.Asa si cu aliantele....Cand nu vrei sa fii partas la devalizarea Romaniei,cand nu vrei sa intri in jocul murdar al celor care au nevoie de acces la ultimele resurse ale tarii,cand nu mai vrei sa dai bani nemunciti celor ce si-au votat legile dupa bunul plac....atunci e clar ca ei sunt buni si cel ce e impotriva e nebun....
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 18 Nov 2009 19:31
ma caracterizezi..., parca m-as uita in oglinda!!!
|
sebi
Membru
|
# Postat: 19 Nov 2009 05:29
Din pacate la noi asa e: "fiecare cu adevarul lui".
|
sebi
Membru
|
# Postat: 19 Nov 2009 13:56 ··· Editat de: sebi
Realitatea Ai vorbit tu cu toti cei prezenti la mitingul de la Sibiu din moment ce sti ca toti au "venit pe bune"? Trebuie sa fi naiv sa crezi asa ceva. Se stie ca aceste lucruri se fac altfel.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 20 Nov 2009 06:49
Mai da ce aberatii vorbiti ma jur, uite am prieteni care lucreaza la primaria cluj, avand in vedere ca clujul e PDL convins, nu ia chemat nimeni nicaieri sa vina, dacape functionari nu ii cheama sa mearga fortat, atunci pe mine ca om de rand cum poate ? Sebi, pe tine te-a fortat cineva sa te duci undeva ? ce dracu ma... eee, era sa uit asta, intradevar PSD-ul avea faze de astea, deci... ce sa deduc, hotului ii e frica de hoti ?
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 20 Nov 2009 06:53
Mai da ce aberatii vorbiti ma jur, uite am prieteni care lucreaza la primaria cluj, avand in vedere ca clujul e PDL convins, nu ia chemat nimeni nicaieri sa vina, dacape functionari nu ii cheama sa mearga fortat, atunci pe mine ca om de rand cum poate ? Sebi, pe tine te-a fortat cineva sa te duci undeva ? ce dracu ma... eee, era sa uit asta, intradevar PSD-ul avea faze de astea, deci... ce sa deduc, hotului ii e frica de hoti ?
|
|