Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Stema neoficiala si logo site ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>

Autor Mesaj
raulc
raulc Membru
# Postat: 13 Ian 2010 21:38

Eu as pune 3 GROPI IN ASFALT, avand in fundal o STIVA DE LEMNE !!!Cele 3 gropi simbolizand verticalitatea si nepasarea topliteanului in fata vitregului destin - Cifra 3 - Simbolul echilibrului - Purtatorii cifrei 3 au ca menire in viata gasirea echilibrului interior si a armoniei, iar pentru obtinerea acestui lucru nu sunt dispusi sa faca nici cele mai mici compromisuri fata de propria persoana. In relatiile cu ceilalti, ca si cu ceilalti, daruiesc mult si vor sa primeasca mult. Accepta defectele si calitatile celor din jur, insa mai putin pe cele proprii. Sunt idealisti, dar pragmatici in acelasi timp. Au gratie, eleganta si usurinta in comunicare si in medierea relatiilor interumane. Pot face de aceea o cariera de succes in diplomatie sau in domeniul relatiilor publice. Alaturi de partener isi doresc afectivitate si tandrete, si nu neaparat pasiune si intensitate.
Stiva de lemne este un simbol al echilibrului totodata al harniciei si sarguintei toplitenilor, un simbol al continuitati (nu oricine cara in fiecare an sacii de lemne pan la etaju 4).(all this was a joke!!!)

stvn
stvn
Admin
# Postat: 14 Ian 2010 12:20

Deci si tu esti contra?

Am mai retusat un pic desenul, fundal mai deschis, creste mai ascutite cu zapada, va rog sa spuneti acum daca aveti alte idei si nu dupa ce va fi pus pe site.

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 14 Ian 2010 12:56

pare destul de bun. eu zic ca poti sa-l pui.

raulc
raulc Membru
# Postat: 14 Ian 2010 13:48

buna stema, incearca sa o incadrezi lateral cu doi ursi si deasupra stemei o coroana - de curiozitate!

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 14 Ian 2010 15:36

Hmmm... părerea mea este că era mai frumoasă înainte. M-am înșelat, îmi cer scuze; renunț al ideea cu crestele. Sper să nu te fi încurcat prea mult.

stvn
stvn
Admin
# Postat: 14 Ian 2010 16:43

Varianta cu ursi pt. raul:

si desenul original fara creste ascutite dar cu fundal mai deschis:

odata ce ne vom intelege aici asupra variantelor cred ca voi face si un poll pe pagina principala...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 14 Ian 2010 17:13

Ursii aia schimba total aspectul, eu zic ca se mai poate insista si pentru un peste )) glumesc, imi place mult mai mult cu ursii, clar, fara ei... eee, nu am cuvinte

raulc
raulc Membru
# Postat: 14 Ian 2010 17:20

stas, nici nu putea iesi mai faina .felicitari pentru efort!

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 14 Ian 2010 17:29

ala cu ursii, e super!!!

stvn
stvn
Admin
# Postat: 14 Ian 2010 17:54

Dumars

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Maroshévízi Hírlap
SKI.LIVE
Kemény János Elméleti Líceum
Ajándéküzlet
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Toplita
Multiplayer
Új Kelet