|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 12 Ian 2010 16:26
Am auzit si citit un sac de pareri, asa ca maine ma duc sa ma vacinez, cu toate ca is foarte rezervat, dar... daca o parte are dreptate si pot lua gripa, risc sanatatea copilului meu... daca cealalta parte are dreptate, sper sa ma pomeniti 
|
doggie
Membru
|
# Postat: 18 Ian 2010 21:41
zine si noua ce sintome ai avut
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 19 Ian 2010 18:28
pe data de 13.01.10 m-am, in ziua respectiva ma durut capul imediat dupa vacin, in 14, nici o problema... eram fresh, 15 la fel... in 16 am racit ceea ce nu mi sa mai intamplat de ceva ani si acuma imi suflu nasu doar am secretii nazale apoase, cam asa se manifesta raceala, acuma nu stiu, are sau nu are legatura cu vacinul.
|
blueplayer47
Membru
|
# Postat: 22 Ian 2010 02:02
pe data de 13.01.10 m-am, in ziua respectiva ma durut capul imediat dupa vacin, in 14, nici o problema... eram fresh, 15 la fel... in 16 am racit ceea ce nu mi sa mai intamplat de ceva ani si acuma imi suflu nasu doar am secretii nazale apoase, cam asa se manifesta raceala, acuma nu stiu, are sau nu are legatura cu vacinul.
asa a patit si regretatul Smardoi Vasile......si a mai trait o luna... ))) just joking oricum e de cacao vaccinu asta...parerea mea
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 22 Ian 2010 10:03
Ai vazut tu drac mort ? 
|
viper
Membru
|
# Postat: 22 Ian 2010 18:39
Sal.eu cred ca Dumars tocmai a fost (sterilizat)cu vaccinul anti gripal(just joking)merita vazut filmuletul acesta http://www.youtube.com/watch?v=zZ-bcUfo67w&feature=player_embedded#
|
laurina
Membru
|
# Postat: 21 Apr 2010 23:20
am avut gripa...nu se difera mult de cea normala!am fost mai mult speriata de ce spunea lumea decat de simptome!ce-i drept febra mare, durerea de oase de altfel destul de mare (ambele) nu e ca te lasa indiferent..dar cu tratament si stat in casa trec destul de repede...eu in 10 zile am dat-o gata..si sunt o fetiscana de 53 de kg...deci se supravetuieste..in privinta vaccinului am multe dubii..mi se pare mai mult o campanie farmaceutica in sensul ca au vandut si cumparat mai mult decat era necesar..cine stie mai multe poate vb despre asta!
|
|