Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Magazinul PLUS-Topliža, cu pile ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>

Autor Mesaj
bai3tzash
bai3tzash Membru
# Postat: 11 Feb 2010 14:44

Acum, pe bune, va gandeati ca o sa fie in alt mod toata activitatea? Cand a aparut ceva ieftin pe la Toplita, intotdeauna cei cu "pile" au avut intaietate. Doar n-o fi diferit Plusul fata de alta firma. Ca doar topliteni lucreaza acolo, nu cineva de pe-o insula uitata si nu au auzit de "micile atentii" pana acum.
Si cu OPC-ul probabil nu se rezolva nimic, ca doar acuma nu o sa se dea in gat unul pe celalalt pentru denokratu, ca scrie misto pe forum.

brobert
brobert Membru
# Postat: 11 Feb 2010 15:34

Si eu am o parere proasta despre PLUS. Vanzatoarele nu sunt amabile, nu zambesc si daca le pui o intrebare spun ca "nu avem voie sa vorbim". In orice magazin vanzatoarele trebuie sa fie amabile si pe placul clientilor, doar de pe urma lor iau salariul. La Plus nu e asa.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 14 Feb 2010 12:24

De ce nu va spuneti nemultumirile pe mail-ul Plus ? Sau sefului de magazin care raspunde inclusiv de atitudinea personalului.Nu cred ca e nevoie de opc aici,tine de comunicarea dintre ofertant si client.Haisa va mai zic o chestie.Eu cand merg la cumparaturi,imi place sa fac experimente...La casa cand vad o domnisoara mai''umflata''am grija sa zambesc tot timpul cat vorbesc cu ea.Si minune...pana la rest...zambeste mai de voie mai de jena pentru ca e morocanoasa...dar zambeste...Intrebare...v-ati uitat vreodata in oglinda atunci cand incruntati de ganduri,griji intrati intr-un magazin,nu vedeti la un metru in fata voastra si va enervati daca 1 minut dureaza pana gasiti produsul?Oare ce privire aveti,sau avem,cand priviti la o vanzatoare care trebuie sa ghiceasca ce este in capul nostru si sa zambeasca frumos....Pariez ca multi ar spune...''rade ca proasta'' De fapt vreau sa spun ca acest zambet oficial pe care il dorim pe fata vanzatorului,ar trebui sa il gasim si pe fata clientului cand intra in magazin...Ce spuneti...doar e democratie,nu ?

p.s. si intr-adevar...este o atmosfera cenusie in Plus...as pune putin muzica in fundal,pentru atmosfera...asta ca oamenii sa vorbeasca normal nu in soapta...

gericom
gericom Membru
# Postat: 15 Feb 2010 11:22

realitatea
Cata dreptate ai!

In alta ordine de idei, am transmis link-ul acesta catre conducerea Plus Romania pentru a vedea cam ce parere au toplitenii despre Plus-ul local.
Azi am primit raspuns:

"Stimate domn,
Va multumim pentru link. Am citit cu interes comentariile de pe forum. Va asiguram ca sortimentul nostru este identic in toate magazinele din Romania si ca in niciun magazin nu avem cosuri de mana.
Vom lua masuri de scolarizare a personalului in vederea imbunatatirii atitudinii fata de clienti.
In privinta stocurilor la promotiile de non food: din pacate, din cauza crizei economice ne este destul de greu sa estimam vanzarea medie pentru aceste articole atunci cand lansam comenzile si uneori apar nemultumiri ale clientilor, asa cum s-a intamplat cu articolul Aparat de curatat cu aburi, unde stocul s-a epuizat imediat. Aceasta actiune va fi repetata in saptamanile urmatoare, asa cum incercam sa repetam toate actiunile unde estimarile noastre nu au fost foarte exacte.
Va multumim inca o data pentru mesaj si pentru interes si va uram mult succes in tot ceea ce intreprindeti

Cu stima,
Vincent Martin
Director national "

Sa speram ca se vor lua masurile necesare.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 15 Feb 2010 19:37

Ma bucur ca am dreptate... Ati vazut,cel putin ati primit un raspuns.Ramane de vazut daca se vor schimba lucrurile, DAR acest exemplu este unul de buna functionare a SOCIETATII CIVILE.Fara scandal,fara sesizari anonime la autoritati de control care sa intre cu bocancii intr-o firma...doar cu un canal de comunicare comun.E mai simplu decat pare.Este metoda prin care democratiile straine au gasit sa solicite raspunsuri la intrebari pertinente.Sincer...mi-as dori ca sa intelegem odata pentru totdeauna ca lucrurile pot fi rezolvate si altfel,si sa intelegem ca atunci cand cerem respect nu trebuie sa uitam sa respectam,si atunci cand dorim ceva sa nu uitam sa cerem...

sony
sony Membru
# Postat: 22 Feb 2010 17:47

de ce atata ura in oameni? mie chiar imi place magazinuk plus. ce este rau in faptul ca angajatele nu iti dezvaluie unele secrete de serviciu? in rest totul este ok. si preturile? sunt chiar sunt bune, doar clientul sa fie mai atent si sa compare un pic preturile cu alta magazine. trebuie sa ne bucuram ca avem in orasul nostru un astfel de magazin

sony
sony Membru
# Postat: 22 Feb 2010 17:53

cine a interzis sa vorbiti mai tare?oricum nimeni nu se supara. imi cer scuze, sunt un pic revoltat, poate aveti dreptate ca nu este ok totul,dar totusi cred ca si angajatele trebuie sa se obisnuiasca cu noi,si noi cu ele

Marc Eugen
Marc Eugen Membru
# Postat: 22 Feb 2010 20:50

@sony
Nu te poti indeparta de camera de luat vederi?

sony
sony Membru
# Postat: 25 Feb 2010 20:28

nu stiu ce legatura are plusul cu camera de luat vederi????

iris nou
iris nou Membru
# Postat: 1 Mar 2010 14:46

Sunt nou venit pe acest forum, dar am intrat pentru-ca nu m-am putut abtine, citind toate rautatile unora, la adresa mag. PLUS, a angajatilor acestuia si totodata pentru unele lamuriri pentru cei care au o imaginatie prea bogata sau posteaza pur si simplu din plictiseala, dar nu uita sa mai puna si de la ei.
- nu exista nici un mag. PLUS cu cosuri de mana ;
- gama de produse este aceiasi in toate magazinele, inclusiv aranjarea pe rafturi este aceiasi ;
- produsele promotionale se aloca, nu se comanda ;
- personalul a fost selectat de recruteuri de la firma PLUS - de unde atatea "pile " ? ... si as putea continua, dar sunt convins ca pentru cei care stiu doar sa critice, sa - si imagineze tot felul de nereguli, sa pateze imaginea unui colectiv relativ restrans, acesta este doar un simplu text.
Cand in sfarsit avem un magazin la standarde europene, curat, elegant, spatios, cu o gama de produse destul de mare si variata, cu parcare, nu e bine ? cand nu era, de ce nu este ? cand este, de ce-i asa ?

Pe curand !!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
Ajándéküzlet
Új Kelet
Multiplayer
SKI.LIVE
Maroshévízi Hírlap
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület