Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Umilita la Plus Toplita ···
. 1 . 2 . 3 . >>

Autor Mesaj
vicky
vicky Membru
# Postat: 3 Mar 2010 20:09

In aceste zile am fost si eu la cumparaturi,asa cum fac de cand s-a deschis acest magazin renumit.Nu prea erau oameni inauntru,si agentul de paza se plictisea.Totul ok si frumos pana ajung la casa.Acolo femeia imi spune 'va rog sa deschideti poseta sa vad ce aveti inauntru'.Era sa intru de rusine in pamant.In primul rand pentru ca puteam sa fiu supravegheata fara problema cand cumparam daca asta voiau.In al 2-lea rand nici macar nu am deschis poseta cat eram inauntru(sa raspund la tel.,sau sa iau servetel,etc.),si nu in ultimul rand nu am dat motive ca sa fiu in asa hal controlata.I-am zis,dar n-aveti camere sa vedeti daca se fura?La care ea-avem dar degeaba,aia fura de la cine nu te astepti,doctorii,personal care lucreaza la banca,odata am gasit salam bagat in pantaloni.Si vedeti ,poseta e mare,incape ,nu?-I-am zis ca sincer nu m-am gandit la asta.Ar trebui sa va fie rusine pentru astfel de declaratii.Eu am stat 2 ani in strainatate,am umblat in multe locuri,dar asa ceva nu am patit,doar aici unde credeti ca sunteti mai destepti decat altii.Am depus plangere,la care (ma si asteptam) nu am primit raspuns.Dar va dau un sfat:in loc sa fiti curiosi ce e in poseta sau pantalon puneti alarma pe produse,dar nu umiliti clientii!!!Eu nu o sa mai intru acolo,si daca asa continuati in curand puneti lacat pe usa,si asteptati postasul acasa cu somaj,poate atunci realizati unde ati gresit.

csibi34
csibi34 Membru
# Postat: 3 Mar 2010 20:21

injositor, umilitor, lipsit de maniere si de bun simt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 3 Mar 2010 21:54

Da, super penobil, rog adminu` sa mute topicu... unde is discutile in focuri

gericom
gericom Membru
# Postat: 5 Mar 2010 12:21 ··· Editat de: gericom

Dupa cum este si normal, conducerea PLUS Romania este foarte promta in a raspunde la observatiile noastre. Alaltaieri am trimis o sesizare in care am mentionat si cazul relatat de vicky si acum am si primit raspunsul:

"Stimate domnule ,,,,,,,,,

Va multumesc pentru mesaj. Din pacate, casierii nostri dau uneori dovada de lipsa de tact in gestionarea unor situatii delicate. Vom analiza si aceasta situatie (care ne-a fost semnalata si direct de catre clienta respectiva) si vom lua masuri
Astept cu interes si alte mesaje din partea Dumneavoastra. Sper ca pe viitor vom reusi sa convingem tot mai multi clienti din Toplita ca am invatat din greselile trecutului.

Cu cele mai bune ganduri,
Vincent Martin "

Asteptam masurile.

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 5 Mar 2010 16:40

Cred ca multi dintre angajatii "Plus" au ganduri bune in ceea ce ne priveste pe noi, cei care am dezbatut problema, dar mai ales pe cei care au facut sesizarile Dar, sincer ma bucur daca ar fi luate masuri ...

viper
viper Membru
# Postat: 5 Mar 2010 16:43

Eu nu inteleg o chestie,de ce agentul de securitate nu sta dupa casele de marcat la iesire si sta inauntru in magazin eu nici la auchan nici la kaufland nu am vazut vreun agent in magazin.Da dupa ce ai achitat la iesire te pot controla.Inseamna ca agenti din toplita sau derectiunea nu da dovada de profesionalism.Eu in locul lui Vicky as fi lasat marfa acolo.

vicky
vicky Membru
# Postat: 5 Mar 2010 17:50

Multumesc gericom,deocamdata asta e singura dovada ca am fost macar 'bagata in seama'.Ma asteptam la un raspuns oficial mai rapid,dar speranta moare ultima.Nu vreau sa fac rau caseritei ca pana la urma nu era ea cea care a inventat acest tip de control.Totul vine de sus,dar cu siguranta va plati ea 'pacatele' dupa cum am inteles din raspunsul lui dl.Martin.Cu toate astea,ca am facut reclamatie,si am postat aici vreau doar sa se schimbe ceva,si altii sa nu treaca prin asa situatie.Cat despre marfa,eram cat pe ce sa las acolo,dar dupa ce tot te gandesti 40 de min.ce sa iei dupa o zi de lucru...cam greu iti vineIn fine ,toate cele bune la toti,va tin la curent in cazul in care as primi si eu un raspuns.

toplita
toplita Membru
# Postat: 7 Mar 2010 21:57

vicky
Da nasoala faza intradevar,sa stii ca si eu "fac" strainatatea des si sa stii ca si eu am fost umilit de doua ori cam in felul asta ,in Germania Mannheim la un magazin "Aldi"chiar am fost dus in camera "baietilor in negru"(degeaba)si-au cerut scuze si cam atat,deci se intampla si la case mai mari(posibil ca dulcea limba romana le-a atras atentia "baietilor" )
Cat despre faza cu "pusul lacatului" pe Plus Toplita da-mi voie sa ma indoiesc e o firma prea mare pentru asta,scenariul asta ar fii posibil doar in cazul unui faliment la tot Plus Romania.

istvanka
istvanka Membru
# Postat: 7 Mar 2010 22:54

@toplita

Pusul lacatului nu e chiar absurditate, in presa din ungaria se zvoneste ca Plus-ul s-ar retrage din Romania si Ungaria.

gericom
gericom Membru
# Postat: 7 Mar 2010 23:51 ··· Editat de: gericom

istvanka
In Ungaria marca Plus nu mai exista de la mijlocul anului trecut, reteaua a fost cumparata de austriecii de la Spar.
Magazinele Plus din Bulgaria si Romania au fost achizitionate de catre concernul german Schwarz. S-ar putea deci ca chiar in cursul acestui an in loc de Plus sa avem Lidl.

. 1 . 2 . 3 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Toplita
Maroshévízi Hírlap
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
SKI.LIVE
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
Új Kelet
Ajándéküzlet