|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
toplita
Membru
|
# Postat: 8 Mar 2010 12:57
istvanka Eu ma refeream strict la Plus Toplita,daca pica toata reteaua din tara e una,dar numai Plus Toplita nu se va inchide niciodata atat timp cat resul retelei va functiona.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 8 Mar 2010 16:48
mi se pare deplasata afirmatia " plus inchide la toplita daca inchide in toata tara" Daca tu iti deschizi trei alimentari, una in toplita, una in sarmas si una in galautas, daca aia din sarmas nu merge deloc... ce faci il sustii din restu ? hai sa fim seriosi...
|
vicky
Membru
|
# Postat: 8 Mar 2010 19:23
Buna tuturor, ca sa acuzi pe cineva de un lucru trebuie sa ai dovezi.Daca de la tine 'toplita' si-au cerut scuze iata cum reactioneaza o firma prea mare cum ii numesti tu: Stimata Clienta ,
legislatia din Romania , prin legile 1010 si respectiv 333 obliga prestatorul comercial la unele masuri cu privire la securitatea clientilor si prevenirii infractiunilor de furt.
Cu siguranta ca aplicarea acestora trebuie facuta astfel incit sa nu produca "neplaceri" clientilor
Va multumim pentru sugestia facuta si vom incerca sa remediem astfel de situatii
Cu stima Marinica Patrasescu Dir. Vinzari Sincer nu-mi bat capul daca vor inchide sau nu,eu de una singura nu o sa mai cumpar de la ei,si ca mine mai sunt multi,chiar din ce in ce mai multi.Fiecare stie ce vrea de la viata,cum vrea sa fie tratat,ce inseamna demnitatea...Alegerea va apartine!
|
bai3tzash
Membru
|
# Postat: 8 Mar 2010 20:10
legislatia din Romania , prin legile 1010 si respectiv 333 obliga prestatorul comercial la unele masuri cu privire la securitatea clientilor si prevenirii infractiunilor de furt.
Cu siguranta ca aplicarea acestora trebuie facuta astfel incit sa nu produca "neplaceri" clientilor Poi masurile alea se refera cel mai probabil la camere de luat vederi, paznici, supraveghetori, etc, nu la "hai dom'le sa vad ce ai in geanta, plasa, etc!" Dupa cum scrie intr-un articol din Ziua de Cluj, cum ca niste paznici ar fi perchezitionat niste tineri (il gasiti aici: http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=7284 ) , au dreptul la perchezitii doar cand exista indicii clare ca s-ar fi facut o fapta ilicita, nu ca li se pare lor ca poseta e prea mare. Eu le-as fi zis "La revedere" si as fi plecat linistit acasa.
|
toplita
Membru
|
# Postat: 9 Mar 2010 13:42
Dumars PLUS e un nume in Europa(nu le tin partea deloc),dar a-si inchide un magazin nu e o imagine prea buna facuta "brandului",cate Plus,Billa sau alte din astea ai auzit tu sa se inchida in tara?
vicky Pana la urma sunt "in lege"asta e Romania noastra si cand mai aud cate unul ca se plange de sistem nu imi vin in minte decat vorbele lui Mircea Badea:"Ciocu' mic,mic mic de tot ca atata timp cat 5 milioane jumate de romani s-au dus sa il repuna in functie pe popey marinaru ne cam meritam soarta"....ei si iar de la un fapt marunt ajungem la politica ceea ce ma face sa ma opresc aici,nush de ce dar orice e stramb in tara asta ma duce cu mintea la Base si gasca lui si nu inteleg de ce....tin sa precizez ca nici PSD nu sunt pentru mine niste salvatori ,no ma rog astia suntem noi si ne meritam conducatorii astia.............
|
sony
Membru
|
# Postat: 11 Mar 2010 11:32
buna.sunt si eu un client fidel dar serviciile Plusului sunt pe masura asteptarilor.de ce atacati mereu angajatele?am fost servit cu amabilitate,dar vichi uiti ca si tu lucrezi in comert?am fost chiar acolo cand s-a intamplzt cu verificarea in poseta. nu am fost nici eu de acord cu aceasta decizie de a verifica posetele femeilor dar aveau si ele o obligatie.dar cand intri la voi in farmacie si trebuie sa astepti ca mestecati guma si dupa aia raspundeti la client bolnav cum e? sa nu uiti acest lucru sunt barbat si nu condam femeile
|
vicky
Membru
|
# Postat: 11 Mar 2010 16:27
Buna sony, cred ca nici nu ai fost destul de atent la fiecare postare.Chiar nu inteleg de unde ai redus ca a fost atacata cineva?Eu am spus o parere personala,nu ma astept ca cineva sa fie de acord cu mine sau impotriva.Si absolut nu ma intereseaza ce obligatii au femeile,ci faptul ca daca intr un magazin ceva la un client ti se pare ciudat,pentru verificare il chemi undeva unde sa nu vada nimeni ce se intampla,si nu in fata tuturor il rogi sa-si arate ce are in geanta.Pentru ce s-a intamplat cu mine consulta un avocat ca sa vezi legal ce pateste Plusul in cazul in care ma duc mai departe.Insa m-as bucura daca si farmacista ar face public ce i s-a intamplat,pentru ca ma confuzi cu cineva. PS:Atata timp cat toate magariile din tara asta ni se par 'normale'si tacem din gura,meritam soarta pe care o avem.
|
Sydd36
Membru
|
# Postat: 13 Mar 2010 02:29
in primul rind!pe cine numiti voi agenti de securitate???astia nu i-si pot pazi propria sanatate,,...daramite''siguranta altuia...Cit despre restul Romii nostri cei de toate zilele,..stau cit este ziua de lunga la PLUS cersind bunavointa celor darnici,sau(nestiutori)PT. un cos. Dar cum toti trebuie sa traim mai trecem cu vederea..Domnilor ...SUS PUSI FACEM PERTE DIN MAREA FAMILIE 'UE'...,CE FACEM??..lASAM INCOMPETENTA SI PROSTIA SA NE CONDUCA???
|
Marc Eugen
Membru
|
# Postat: 19 Mar 2010 23:20 ··· Editat de: Marc Eugen
Dragii mei, mi-am propus sa stau deoparte la acest subiect, acordand circumstante atenuante inceputului de activitate la Plus, chiar crezand ca unii sunt subiectivi in a semnala unele aspecte mai putin placute. In seara insa asta am fost si eu "victima" educatiei rurale pe care multi dintre voi ati semnalat-o.Stand in fata unei vitrine cu produse ambalate, am gasit doua etichete de produse diferite, la preturi diferite dar foarte asemanatoare ca denumire. Am solicitat explicatii suplimentare pentru acest aspect, iar dialogul a decurs cam asa: "buna seara, v-as ruga sa-mi spuneti acest produs ce pret are", "pai. asta"aratandu-mi pretul cel mai mare,"dar din cel cu pretul mai mic nu aveti?", "nu" "atunci de ce nu luati jos eticheta , ca sa nu ne derutati?", "pentru ca nu avem voie". "poftim, cum nu aveti voie?","nu noi facem etichetele, sunati la Ploiesti". Si a plecat. Nu va spun cine mi-a vorbit asa, pentru ca s-ar putea sa sara sony in sus. Dupa ce m-am mai plimbat bolborosind printre rafturi, am zis ca iau niste taitei si plec acasa.Cand ii gasesc, ma pufneste rasul:erau doua produse aproape identice dar o singura eticheta. Bineinteles, dupa ce am ajuns la casa, am constatat ca pretul afisat era de la celalalt produs si nu de la cel ales de mine.Va dau cuvantul meu ca nu m-a deranjat atat de mult aspectul cu etichetele si produsul sau produsele si eticheta.Modul in care mi-a vorbit "doamna"insa, mi-a lasat un gust amar. Ce-or fi invatat oare la cursurile alea la care au fost? De fapt aste nu se invata la curs, se invata acasa.
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 20 Mar 2010 05:49
)))))))))) na, ca a patit-o si Eugen
|
|