|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Ana
Membru
|
# Postat: 30 Aug 2010 12:01
Draga Vicky, in primul rand nu am niciun interes sa fiu partinitoare, dar undeva Supermarket-ul Plus, se specifica cu litere de o schioapa ca angajatii isi rezerva dreptul de a verifica gentile clientilor. Drept urmare ceea ce sa intamplat nu ar fi trebuit sa te irite pentru ca tu oricum te stiai nevinovata si a fost o verificare doar de rutina. Te asigur ca nu lucrez la Plus si nu am nici rude angajate acolo, asta in caz ca ti-as parea subiectiva 
|
stvn
Admin
|
# Postat: 30 Aug 2010 15:12
Acel afis este pus acolo pt. a prostii lumea, angajatii nu au acest drept, au insa dreptul sa lipeasca afise... Iar controlul gentii este umilitor chiar daca esti nevinovat(a).
|
cck
Membru
|
# Postat: 30 Aug 2010 19:55
Acel afis a fost afisat dupa acest incident!
|
xtravagange
Membru
|
# Postat: 2 Sep 2010 13:19
Pot spune ca este jenanta o astfel de intamplare.... Din pacate isi spune cuvantul lipsa de experienta si refuzul de a invata sa fim mai buni, sa prosperam si sa mai facem cativa pasi inainte... Nu spun ca nu se inpampla la case si mai mari. Mi s'a intamplat si mie in Croatia, la un magazin de bijuterii, cand m'am trezit cu 2 gorile in spatele meu...si asta ptr ca vorbeam romaneste. Uneori insa, tonul face muzica. Depinde cum se pune problema. Diplomatia este o arta si nu o stapaneste toata lumea, motiv pentru care....pana la o educare-autoeducare, propun sa se faca coada la iesirea de magazin, astfel incat toata lumea sa fie controlata...ca deh...unele genti sunt mai mari...altele sunt mai mici...insa poate incape ceva ) In acest fel stau si agentii de paza la iesirea din magazin, unde este de altfel locul lor, nu se mai plictisesc si, nu mai exista nici macar una bucata suspiciune ) In felul asta macar nu se mai umileste o singura persoana..mai ales intr'o comunitate mica, unde si asa se stie si ce se intampla si ce nu se intampla. 
|
|