|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
raulc
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2010 13:51
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7711385-muzeul-holocaustului-critica-bnr-pentru- refuza-retraga-moneda-patriarhul-miron-cristea-decizie-nechibzuita.htm
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 22 Aug 2010 12:16
Interesant...am asteptat si eu sa vina la mine cu izolarea termica si mi s-a spus sa ne stergem pe bot pentru ca Udrea nu mai da bani pentru asta.Sincer am cam boscorodit in gand ca tocmai cand sa fiu si eu in rand cu lumea izolata si colorata, s-au terminat banii...Dar am gasit ceva interesant in acest sens,si o veste buna totodata pentru noi care traim in blocurile de beton.Nu fac reclama blogului,dar poate mai intereseaza pe cineva...
http://netedugabriela.blogspot.com/2010/08/reabilitatea-termica-continua.html
|
sangidăveanul
Membru
|
# Postat: 22 Aug 2010 14:12
http://www.youtube.com/watch?v=924nfz7E-Tc
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 25 Aug 2010 16:51
http://netedugabriela.blogspot.com/2010/08/presa-intre-apocalipsa-si-manipulare.html
Admin...daca te deranjeaza ca postez linkurile catre acest blog,sa imi spui...eu consider doar opinii ale unei persoane publice a orasului nostru,dar tu ai mai dat cu mine de pamant odata pe un motiv asemenator... 
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 01:14
Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu ma pot stapanii. O persoana atat de publica si atat de... Inainte sa isi posteze o poza pe blogul personal, ar fi bine sa isi faca patul, iar dupa sa se pozeze.
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 14:42
Hi,hi...buna asta cu patul,nu am fost atent...poate...asa pare...la cum pui tu problema''vina''pare la fel de mare ca si cum ar fi o foto in playboy... Asta da dilema...esti cumva toplitatean ... Da?...pai nu ma mira atunci...
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 20:42
Realitatea, nu am nimic nici cu tine si nici cu stapana blogului. O sa fiu mai transant sa ma fac inteles ! Si eu agreez un partid, dar nu il pup atat in dorsal si il promovez, probabil credeti ca asa veti castiga electorat. O parare personala este ca si partida romilor sta mai bine in sondaje decat vaporul marinarului. Iar in ceea ce priveste originile mele, da sunt toplitean, dar asta nu ma opreste sa ma respect si sa fiu ordonat, iar... da, e mai rau decat plai cu boi, o persoana publica, implicit devine un model pt. multi. In schimb un model din plai cu boi, e doar material de belit ochii !
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 22:10 ··· Editat de: realitatea
Dumars
Mda...si plaiul o fi cumva de prin zona... ? Miroase a misoginism cu carul...oare de ce nu ma mira? Pariez ca boii sunt masculi... Ma amuz...imi place cand o femeie starneste reactii misogine si ma amuz copios sa vad masculi care se vor inteligenti iritati...Poate modelele care au vandut padurea si au forjat toplitenii ca fraierii prin gatere sunt cele care iti plac tie...In cazul asta te salut si ma inclin...la tine nu la modelele tale...alea''este''politicieni de rasa din plai cu boi de bucuresti...nu de provincie... A naibi libertate de exprimare,cum sari ca ars... 
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 22:57
Imi cer scuze daca vorbele mele au jignit !! Dar sunt convins ca m-am facut inteles. Ca is misogin poate... dar iritat as fi numai in cazul in care as fi in topul partidului vostru preferat, prea multe pupaturi irita, nu cred ca este cazul sa detaliez. Din pacate multi tineri din toplita au idoli "fraieri de prin gatare" ca au masini, case, etc. Dar din astea multi poate sunt unii care viseaza sa ajunga primari, medici, profesori, oameni politici, etc... In acest caz clar isi aleg un idol local, pe profu de mate sau pe omul politic de pe blog. Eu perosnal nu l-am putut alege ca idol nici pe proful de mate ( se scarpina prin buzunar, unde il manca, va las imaginatia sa lucreze ) iar daca as avea varsta nici pe omul politic de pe blog nu as putea sa il aleg. Jumatate din mine spune ca gresesc, poate omul politic de pe blog e cumsecade, rsponsabil, etc... P.S nu am sarit ars, cum am spus si mai sus... is mai transant, am sa iti spun si de ce... este destul de greu sa vad lumea din jur necajita, supravetiuind de pe o zi pe alta, facand lucruri incredibile pentru asigurarea traiului de zi cu zi. Iar voi sa aplaudati la fiecare "vant" dat de la guvernare. Daca un taran a avut un aro din 70 acuma nu il mai are, trebuie sa plateasca 20 de milioane dupa el impozit, multumita cui ? Bulgarii scad tva-ul si rad de noi ca au crestere economica, noi il marim si plangem ca ne prabusim. Dar totusi unii au puterea sa se bucure ! Acuma sper ca mai inteles de ce is transant.
|
DanGliga
Membru
|
# Postat: 27 Aug 2010 23:10 ··· Editat de: DanGliga
Bune vorbe Dumars! Sustin ceea ce spui... Dupa parerea mea, odata cu cresterea TVA-ului, creste si evaziunea fiscala, deoarece mai multe lucruri se fac la negru, din cauza procentului mare al taxei pe val. adaugata... Mult mai multa lume ar lucra "cu statu`" daca tva-ul ar fi mai accesibil, din asta rezultand mai multi bani la stat...
Poate n-am varsta adecvata sa critic guvernarea tarii, insa comparativ cu alte tari, care n-au ce avem noi, stam prost, foarte prost!
Dom'ne, parerea mea...
|
|