Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Interesant! ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>

Autor Mesaj
realitatea
realitatea Membru
# Postat: 28 Aug 2010 00:08

Frate Dumars am priceput si sincer mi-a placut cum ai si spus.Eu am o boala...nu suport generalizarile gen..tot romanul e hot,si tot politicianul prost.Imi place sa vad omul nu ambalajul e unica indeletnicire care mi-a mai ramas,ori noi ne pierdem de multe ori in acest ambalaj.Hai ca nu spun mai mult,am eu un of fata de ceea ce a fost pana acum,ma dezamagesc tot mai des si cei de acum dar sa mor daca voi mai da credit vreodata celor ce au fost deja odata.La altii noi care vin da,dar la care au fost si trecut(inclusiv cei de azi daca vor pleca) nu le mai dau credit nici mort.Altii la rand pana ori disparem ori facem curatenie...Si totusi imi place individualitatea fiecarui individ si nu pot privi oamenii la gramada.Cred ca nici nu e prea corect.O sara buna tuturor,important e ca am terminat ziua amici,altfel ar fi fost o zi irosita...

Gliga

Pai sa faci bine sa iti spui parerea fie ca e buna sau rea(cine decide pana la urma?)si sa o spui tare ca voi astia mici ati cam adormit si o sa va pomeniti sa sunteti si voi generatii de scrificiu si no sa stiti pentru ce...mai stiu eu vreo doua generatii care inca sunt nelamurite...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 28 Aug 2010 00:33

Realitatea, bine zici, dar permite-mi sa iti zic de ce generalizez, oamenii buni de la voi au plecat, oare de ce ? ca se incadrau in ceea ce zici tu... "omul nu ambalajul" Restu` iti zic eu de ce stau... investitii prea mari si mai trebuie smuls din ciolan si atunci ce e de facut ? pupici frate realitatea si pupicii nu is o solutie. Nu zic ca altii or fi mai buni, sau ca nu au aceleasi interese, dar am impresia ca astora li se rupe de noi... da la modul tragic. CIteste cateva decalaratii ale lui Berceanu sau sa nu mai zic de Boc... care a devenit idiot.
Acuma 5-10 ani daca ajungeam la urgente cu o problema aveau o pastila, dar acuma ma duc si ei ma trimit la farmacie ! Acuma 5 ani plateam sanatatea, o platesc si acuma, vi se pare normal ? Plus daca mai is si persoana fizica autorizata, o mai platesc inca odata, daca ma mai angajez cu doua ore... iara o platesc . Iar daca o sa imi spui realitatea... ca astea is repercusiunile fostelor guverne, o sa imi permit sa iti rad in fata. Cand actualul guvern anunta blocarea posturilor in administratia publica, la cluj intr`o luna au fost angajati 50 de oameni, iar numarul lor a crescut considerabil. Sa nu mai zic de un ministru din actualul guvern pe care as dorii sa il citez " Stiu ca aveti dreptate si ca este legal, dar imi este frica de un scandal media" Doamnelor/Domnilor cand o sa realizam ca nu doar bani si averi trebuie sa lasam copiilor nostrii, atunci se va putea face ceva in tara asta.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 28 Aug 2010 01:27

Of,of...Dumars la noi in primarie s-a angajat tot in draci si primarul stii ce culoare are...Eu zica ca politicienii trag de ciolan in orice parte ar fi...numai naivii cred ca pot fi politicieni curati apoi vad ca ori se dau pe brazda ori dispar ori sunt izolati si priviti ca''specimene''ciudate...Nu mai zic nimic,zic doar ca am ros pana si gaura sacului...naiba stie ce va fi...

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 28 Aug 2010 09:24 ··· Editat de: Sadman

Eu mă mir că încă mai povestim despre manipularea practicată de presă și de politicieni. Ce e de discutat? Care categorie manipulează mai intens?... Dacă aș spune că ambele categorii sunt asemănătoare unor hiene, aș jigni bietele animale...
În ce privește vaporul lui Traian, nu știu dacă populismul grețos practicat de celelalte două partide importante mai este în măsură să fraierească românii cât să aducă PDL-ul la nivelul Partidei Romilor „Pro Europa”.

DanGliga
DanGliga Membru
# Postat: 28 Aug 2010 11:18 ··· Editat de: DanGliga

realitatea

Nu stiu cine a adormit si cine nu, insa totdeauna m-am ferit de discutii pe tema politica, dat fiind ca n-am nici macar drept de vot, insa se vede de la o posta (sau 2), ca masurile D-lui Presedinte, sunt de tot rahatu`... Nu investitori, nu infrastructura, nu nimic. Nu cred ca sunt in masura sa critic, insa nu-s cele mai zdravene masuri posibile. Adevaru-i ca cine "pupa", vorba lu` Dumars, traieste cat de cat, cine nu, e aproape batjocorit aici... Taxe pe orice, TVA aproape un sfert, dupa cum zicea cineva intr-un post anterior, bulgarii rad de noi, masurile lor dand roade aproape 100%... Dar noh, sper sa isi revina tarisoara noastra, sa termin si eu liceu`, si sa am de unde alege in vederea unei slujbe, sa nu trebuiasca sa ma duc in Franta, sau stiu eu unde...

Insa no, Ia de la Basescu )

Apropo, de atitudinea francezilor ce ziceti?
Mie mi se pare absolut justificata, dat fiind ca acei tigani au mers numai si numai la furat, si la gainarii, era si ala la stiri, care zicea ca "Scoala e doar o saptamana, si dupa, esti as", sau ceva de gen. Urat! Foarte Urat!!

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 28 Aug 2010 13:33 ··· Editat de: Sadman

Normal că cine „pupă”, primește. Asta până vom avea și noi o lege serioasă a finanțării partidelor politice, de care deocamdată toți, ...tooooooți... se feresc și despre care nu se mai aude nika. În ce privește taxele, stați liniștiți, încă mai sunt de introdus. Aruncați o privire prin țările europene și veți vedea câte mai sunt la încălzire pe margine.
Bulgarii n-au avut un Văcăroiu sau un Tăriceanu la guvernare care să dea pensii la tot omu și să angajeze la bugetari până la refuz, ba dimpotrivă, pe cineva din vechea familie regală căruia chiar îi păsa de țară. Pe baza unei bune supravegheri internaționale și în special a Germaniei, în Bulgaria cheltuielile bugetare au fost bine ținute sub control după criza pe care au avut-o pe la sfârșitul anilor 90. Tăriceanu nu a mai avut nevoie de acorduri, nici măcar de tipul stand-by, ca să poată cheltui banii de investiții pe ajutoare de încălzire și să ia la schimb voturi.
Orice s-ar spune și oricât ar mieuna unii pe la TV că ce haos e pe la noi, prefer oricând o conducere care își asumă schimbarea, la fel cum a fost și cu PNȚcd-ul, decât niște măscărici de genul „Who needs action when you got words?”
Dacă ai de gând să aștepți să vină președintele, oricare ar fi el, să-ți aducă investitori și autostrăzi, mai bine mergi de pe acum în Franța sau mai bine în SUA, unde președintele are această responsabilitate.

raulc
raulc Membru
# Postat: 5 Sep 2010 17:15

http://www.youtube.com/watch?v=qRpTFlcHlFA

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 5 Sep 2010 18:06

Da,interesant,ma intreb daca toplitenii de acolo au dus ceva brosuri de promovare a orasului...inclin sa cred ca nu...nu am vazut nimic pe mese ce sa semene a informare cu privire la Toplita.Apropo,pentru ce ne-am infratit?Sau am priceput eu gresit...

raulc
raulc Membru
# Postat: 5 Sep 2010 18:45

"Eclipse -- European Citizenship can limit poverty and social exclusion" PROJECT - un fel de " bem mancam, un ban nu dam" (pe bani europeni)

S-o mancat si s-o beut bine, (Pulia Colada lol).

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 5 Sep 2010 19:00

hihi... or fi si sughitat... ?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Toplita
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
SKI.LIVE
Ajándéküzlet
Új Kelet
Maroshévízi Hírlap