|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
suza
Membru
|
# Postat: 7 Apr 2010 15:24
Buna.Am un internet de la Orange,contractul a fost facut in alt oras nu aici,acolo mergea si 3G+.In Toplita si pe edge merge foarte incet,se intrerupe,ca sa nu zic ca cel mai mic abonament e de 10 euro.La ultima verificare am avut la download 55kb si upload 26kb.Am facut nenumarate sesizari la Orange,au facut masuratori,cica au pus antene noi,dar nu s-a schimbat nimic.Problema este ca mai am 1 an din contract si astia nu vor sa-mi anuleze contractul.Prin aceasta cale va rog pe toti cei care au internet de la ei si nu sunt multumiti ,sa-si exprime parerea aici,dupa care trimitem la Orange,sau chiar mergem mai departe,poate reusim sa facem ceva.Multumesc.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 7 Apr 2010 22:46
E simplu, daca ai o sesizare in scris, catre Orange roamnaia, o prezinti la Protectia consumatorului si te ajuta ei, daca nu ai o asfel de sesizare in scris, sa o faci. Le suni pe domnisoarele de la 411 sau 410 ( clienti corporate) si le intrebi unde sa trimiti sesizarea respectiva.
|
suza
Membru
|
# Postat: 8 Apr 2010 15:02
Am trimis nenumarate sesizari.Si deja ii stiu pe de rost pe cei de la relatii de clienti,pur si simplu n-am ce face.Din pacate nici la Protectia Consumatorului nu pot apela pentru ca contractul e pe persoana juridica. Nu-mi vine sa cred ca nu mai e nimeni care sa fie nemultumit de internetul lor(totusi se fac contracte si aici,sau nu?!).
|
stvn
Admin
|
# Postat: 8 Apr 2010 16:21
suza sincer nu cred ca ar fi multi topliteni cu internet de la orange, in contract garanteaza ei ceva? daca poti demonstra ca nu-si respecta contractul atunci nu te pot obliga sa platesti pentru servicii pe care ei nu le presteza...
|
Sadman
Membru
|
# Postat: 8 Apr 2010 16:23
Eu am renunțat la abonamentul la telefon mobil Orange la trei-patru luni după ce m-am mutat la Toplița. Pur și simplu seara nu puteam să sun decât la a n-șpea încercare. În ce privește internetul mobil, știu sigur că la Gheorgheni cel de la Orange merge la fel de greu. De altfel, nici în marile orașe nu e mai bun. Soră-mea are net mobil de la Vodafone. La Brașov merge (se târâie) cât să nu înnebunești lângă el. Dacă plouă ...și mai nasol. La Toplița nu putea nici măcar să-și verifice mailul. Nu cred că se prea fac contracte prin zonă. Rețelele sunt atât de slabe încât mai bine te lipsești. Partea nasoală e că nici în ce privește varianta clasică, prin cablu, nu ai prea multe posibilități.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 8 Apr 2010 21:36
Dragilor, eu acuma tastez dintr-un capat de tara, cu internetul meu mobil de la DIGI ( RDS ) vreau sa va spun ca l-am primit GRATIS de la ei si imi merge cam peste tot.
|
cmicshu
Membru
|
# Postat: 8 Apr 2010 21:39
din cate stiu eu cam de o luna este 3G pe vodafone, deci ar trebiu sa mearga netul mobil mai bine.
|
Sadman
Membru
|
# Postat: 9 Apr 2010 11:12
Digi sunt tari de tot. Și la calitate și la preț. Când locuiam cu ai mei aveam internet (care chiar mergea), telefon fix si mobil (cu mai multe minute in Romtelecom decat imi dădea Romtelecomul in propria-i retea) și cablu-tv, toate sub 40 RON. Ce-i drept, mobilul funcționa numai în oraș, nu și dacă mă îndepărtam. Așa concurență ar trebui și pe la Toplița, să văd eu atunci dacă UPC-ul sau Orange-ul mai fac figurile pe care le fac acum. Am așa o părere bună despre RDS încât dacă cineva îmi spune că netul de la Digi merge la Toplița, îl iau cu ochii închiși.
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 9 Apr 2010 14:52
Cu proxima ocazie cand voi venii acasa am sa iti spun Sadman daca merge, in ceea ce priveste semnalul la telefonia mobila vreau sa iti spun ca merge cam peste tot, la fel ca si la ceilalti operatori. Citesc din licienta de transmisie alu` vodafone care e din 2003 " 2.1 Cerinte de acoperire : a) in fiecare municipiu, cel putin o statie de baza instalata si mentinuta in functiune. b) arie de acoperiere nationala cel putin 50% din suprafata tarii C) disponibilitate serviciului pt. cel putin 50% din populatie " Acuma din cate am inteles, in primul an trebuie sa acoperi 50% iar in urmatorul peste 80% deci... tare mi ca este semnal Digi in Toplita asta insemna ca merge cam cu 50 kilo internetu mobil, daca e semnal 3 G ceea ce e foarte posibil insemna ca va merge cam cu 150 kilo. Nu e mult dar fata de concurenta e superb. Iar daca e sa cumperi acest serviciu de la DIGI e 10 RON ! adica gratis fata de restu 
|
Sadman
Membru
|
# Postat: 10 Apr 2010 19:37
Am găsit pe saitul RDS o harta cu acoperirea. La Toplița nu e. Poate peste câțiva ani. http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servicii/oferta_digi_net_mobil.html#Disponibilita te
|
|