Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Internet Orange in Toplita ···
<< . 1 . 2 .

Autor Mesaj
Dumars
Dumars Membru
# Postat: 10 Apr 2010 20:20

ciudat totusi fiindca Toplita e munipiciu, conform licientei de transmisie ar trebuii sa aiba semnal si aici.

suza
suza Membru
# Postat: 10 Apr 2010 21:33

Sa-mi spuna si mie cineva daca merge vreun lucru bun in acest 'municipiu'.

raulc
raulc Membru
# Postat: 10 Apr 2010 21:52

...apa..pe Mures!

suza
suza Membru
# Postat: 10 Apr 2010 22:35

)

airboy
airboy Membru
# Postat: 14 Apr 2010 15:05 ··· Editat de: airboy

Orange nu a fost si nu va fi degraba un provider serios de servicii integrate (Voce + net).
In schimb, vodafone are acum 3G/900 HSUPA cam peste tot in tara, e alta treaba, mi-am activat optiunea de 6Euro 500MB, am un modem K3765, iata niste teste:

Speed1
Speed2

flash
flash Membru
# Postat: 14 Apr 2010 16:32

Poti incerca asa ceva daca am inteles eu bine"Daca esti abonat la serviciile de televiziune prin cablu (Digi TV Cablu) sau prin satelit (Digi TV Satelit) ale RCS & RDS si te afli intr-o zona in care nu avem retea terestra de internet¹, poti avea acum internet mobil prin gateway de date mobile, sau prin telefon fix mobil. Vei avea trafic nelimitat, viteze de acces de pana la 7.2 Mbps si echipamente in custodie si vei plati lunar doar 10 lei (inclusiv TVA)."Explicati si mie ce inseamna:internet mobil prin gateway pt ca eu am digi tv.

bai3tzash
bai3tzash Membru
# Postat: 14 Apr 2010 19:23 ··· Editat de: bai3tzash

La noi in zona nu exista semnal de niciun fel, numai de satelit la RDS. Deci degeaba.

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 6 Iul 2010 10:46

A incercat cineva internetul mobil de la Cosmote prin zona? ...sau se poate verifica undeva?

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 6 Aug 2010 23:09

carcotash
carcotash Membru
# Postat: 7 Aug 2010 09:41

Dar noul internet de la Vodafone acela cu o luna de proba l-ati testat in Toplita ?.Eu am citit pe niste forumuri si lumea nu e prea multumita de el !

<< . 1 . 2 .
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
Multiplayer
Új Kelet
SKI.LIVE
Maroshévízi Hírlap
Toplita
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Ajándéküzlet