|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Macrina
Membru
|
# Postat: 6 Mai 2010 08:58
am inteles, e ok Paunescu oricum e doar un fals, teatral si atata tot
|
miza
Membru
|
# Postat: 6 Mai 2010 10:38
Macrina Felicitari. Cu ultima postare ai demonstrat ca la carmele culturii in Toplita este un om deosebit.
|
lazarcc
Membru
|
# Postat: 30 Iul 2010 13:35
despre paunescu-poetul au scris criticii literari mari ai tarii, asa ca e o discutie caduca. e doar un bun versificator. cat despre oamenii de cultura topliteni, din pacate sunt cam putini si e pacat sa aruncam cu pietre in ei pe considerente de trecut samd. nu uitati ca masurati cu doua unitati de masura diferite: trecutul unuia ca paunescu, chiar si paler (fost redactor sef la Scanteia) nu va impiedica sa ii considerati oameni de cultura, in timp ce pe unii localnici ii acuzati de aceleasi lucruri pentru fapte imaginare imputate din aceeasi categorie.
|
miza
Membru
|
# Postat: 30 Iul 2010 19:28
Cred ca noua, profanilor ne sunt permise si confuzii si pareri proprii, chiar daca poate gresim. Astea sunt parerile noastre, si avem dreptul de a ni le sustine. Voua, celor care reprezentati cultura trebuie sa va fie mult mai greu, deoarece nu va sunt permise. Voi reprezentati oficialitatea, sunteti (sau trebuie sa fiti) formatorii de opinii. Daca o considerati "o discutie caduca" de ce nu o evitati?
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 31 Iul 2010 17:31
pentru ca unii sa accepte pareri proprii trebuie sa stapaneasca si sa inteleaga ce inseamna un dialog,respectiv divergente de opinii...lucru cam greu...
|
lazarcc
Membru
|
# Postat: 3 Aug 2010 15:02
nu discutia in sine e caduca, ci aprecierile despre marele poet paunescu. nu cred ca cineva a pus pumnul in gura cuiva sa nu isi dea cu parerea pe acest forum. cred ca nu ar strica nimanui mai mult calm, mai multa rabdare, si eventual criticile sa fie obiective, nu lucruri generale de felul ca x sau y nu accepta divergentale de opinii.
|
|