Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Informatica - intrebari si raspunsuri ···
<< . 1 . 2 .

Autor Mesaj
Dumars
Dumars Membru
# Postat: 7 Mai 2010 23:24 ··· Editat de: Dumars

Salutare, sa vedem poate in topicu asta introducem si telefoanele, ca na...apartin si ele informaticii, sau ma insel,poate ne da un sfat airboy, nu l-am vazut de mult pe aici... asa ca ar fi momentu. Am un E71, momentan am pe el vers 300.21.012 de firmware si as dorii sa pun firmware 400.21.013, dar in nokia software updater zice ca pt modelu meu de tel as avea doar vers 300.21.012 disponibila. De ce pisici mamii masii is discriminat ? Am trimis intrebarea asta si la nokia, acuma sa vedem care raspunde mai repede. Multumesc anticipat.

P.S si la E51 aceiasi problema.

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 10 Mai 2010 13:53

Eu intreb, eu raspund
Am fost sunat de catre o doamna de la nokia, care din punctul meu de vedere era pe langa, dar ceea ce am putut afla de la ea este socant Odata ca un roman scoate din buzunar mai multi bani pt. un telefon, care afara e mai ieftin, mai beneficiaza si de update-uri ultimul, un fel de discriminare. Nu cred ca protectia consumatorului ar putea sa intervina, update-ul e gratuit... deci... In concluzie : "Trebuie sa asteptati" ma citez " Stimata domana, detin un E51 de 2 ani, pt. care astept" o citez " Nu va pot da un raspuns" Presupun ca un mail la producator rezolva multe

gericom
gericom Membru
# Postat: 14 Iun 2010 13:41

Tot o intrebare legata de grafica vectoriala: ce alternative gratuite exista pentru Corel Draw? Pana acum nu am gasit nici unul si de cumparat e cam scump.

stvn
stvn
Admin
# Postat: 14 Iun 2010 18:24

Ar fi Gimp un fel de alternativa gratuita dar destul de limitata.

gericom
gericom Membru
# Postat: 14 Iun 2010 20:06

Stiu, dar ma gandeam ca exista ceva mai bun. Pentru mai toate aplicatiile cu plata exista alternative gratuite total utilizabile, doar pentru Corel nu.

bai3tzash
bai3tzash Membru
# Postat: 14 Iun 2010 22:31

http://www.aplusfreeware.com/categories/mmedia/FreeCorelDrawAlternatives.html
Sau cautare pe google cu cuvintele "Corel Draw free alternative": http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=corel+draw+free+alternative&aq=f&aqi=&aql=&oq =&gs_rfai=&fp=96cbeb7edcc17b69
Imaginatia la cautarea pe google e totul...

gericom
gericom Membru
# Postat: 14 Iun 2010 23:15

Astea le stiu de ani de zile, dar nici nu se compara cu Corel Draw, avand o functionalitate mult redusa si versatilitate rudimentara. Ma gadeam ca au aparut altele... Normal ca am cautat cu Google dar tot astea le-am gasit. Se pare ca cei de la Corel sunt de necopiat.

<< . 1 . 2 .
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
SKI.LIVE
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Multiplayer
Ajándéküzlet
Maroshévízi Hírlap
Új Kelet