|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
halgean
Membru
|
# Postat: 20 Iun 2010 13:29
stiu ca sunt nou pe forum dar am si eu o idee legata de cum am putea sa facem ca orasul sa fie si mai vizitat de turisti....nu e chiar o idee originala am "furat" ideea din alte orase ale Romaniei dar cred ca ar merge. as avea nevoie de niste pareri de la voi. daca s-ar instala o camera video in centrul orasului (undeva reprezentativ pt toplita) si de acolo sa se transmita imagini in timp real catre toti utilizatorii site-ului toplita. info. consider ca ar fi ceva frumos din moment ce poate fi folosit ca mijloc de transmitere a unei "vederi" de catre turisti celor dragi de acasa. ce ziceti?
|
miza
Membru
|
# Postat: 20 Iun 2010 13:47
halgean In afara de stranduri si partia de schi, tu ce crezi ca ai putea transmite?
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 20 Iun 2010 13:53
Aglomeratia de rromi din centru... Sunt rau,dar chiar asa...poate periferiile orasului sa le vada cine trebuie...Mai este de lucru in orasul asta...
|
stvn
Admin
|
# Postat: 20 Iun 2010 18:50
halgean nu pot da prea multe detalii pentru ca nimic nu e sigur deocamdata, dar e posibil ca in viitorul (sper) apropiat sa avem o astfel de camera, eu m-am gandit la centru, adica zona parcului...
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 20 Iun 2010 19:36
Acuma daca e sa se vada ceva, sa fie si in timp real... este cam costisitor. Nu ca as dorii sa ma laud, dar fac Live Streaming la TIF romania de ani buni, ma rog nu eu personal ci firma la care sunt asociat, iar pt un live streaming, stradal pretul este undeva 100 euro/luna. Acuma desigur, daca cineva o sa monteze un webcam ( ceva mai bunicel ) si il pune in geam (VARA ! ) o sa se vada ceva... si e de x ori mai ieftin.
|
halgean
Membru
|
# Postat: 13 Iul 2010 18:35
bun gasit din nou eu ma gandeam la bradul de craciun din intersectie iarna...oricum toplita e considerat unul dintre cele mai reci puncte din tara iar zapada de pe acolo in combinatie cu bradul si spiritul craciunului ar reusi sa faca ceva frumos. oricum e vorba de multi bani asa ca o sa ramana la stadiul de idee...
|
flash
Membru
|
# Postat: 13 Iul 2010 19:22
Ai putea sa iei legatura cu cei de la Jurnalul National pt ca ei au camere web montate peste tot in tara aici e linkul de camere web:http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-presei-libere-12.html Poate monteaza ei unul si prin Toplita doar e polul nord al Romaniei
|
flash
Membru
|
# Postat: 13 Iul 2010 19:24
http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-presei-libere-12.html
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 15 Iul 2010 18:19
Am si eu o idee, is la mare, nu e de invidiat... ca is cu munca, dar in dupamasa asta dupa ce mi-am terminat treaba, am mers pana pe plaja ( pe litoralul romanesc nu am mai fost de... multa vreme ) ce sa gasesc acolo ? cioburi de sticla, chistoace, cotaore de porumb, etc... sa nu mai zic... in apa, pahare de unicia folosinta, pungi, draci , laci, craci... Care imi e ideea ? hai sa incercam sa nu facem asta de zilele Toplitene, hai sa ne rgam prietenii, sa ne mustram pe noi insine, daor daca ne duce gandul sa aruncam ceva pe jos. Sambata sunt cu ochii pe voi 
|
mariusp
Membru
|
# Postat: 15 Iul 2010 18:26
Si iata ca sunt imagini live din Toplita, http://primariatoplita.ro/
|
|