Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· politie comunitara ineficienta ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>

Autor Mesaj
bai3tzash
bai3tzash Membru
# Postat: 27 Iul 2010 12:10

In momentul de fata singurul rol pe care il are politia comunitara in Toplita e de martor oficial, legal. ) Ca si pensionarii ce fac pe agentii la banci si alte institutii. Numa' vreun hot nu opreste ala. Ii pus acolo sa tina de sase si sa dea declaratii dupa.

razvan
razvan Membru
# Postat: 27 Iul 2010 13:29

hm asta crezi tu bai3tzash
si totusi sa revenim la ceea ce se vb aici .. este sau nu pc eficient sau nu
? pt asta mam documentat bine , si de aceea vreau sa facem o comparatie cu o alta politie comunitara din tara .. una care are raportul de activitate pe anul 2009 afisat ... http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/A5778D50B09EDC66C225741F003 2DBD3/$FILE/RAPORT%20DE%20ACTIVITATE%20PE%20ANUL%202009-Politia%20Comunitara.doc
pt cine intereseaza poate sa se uite ...
am citit ca in anul 2009 pol com bistrita a fost a 3 pe tara cu un numar de 41,11 amenzi/agent/an , ceea ce e f bine
bun sa nu uitam ca pol com bistrita are un numar de 70 de agentzi , de 5 ori mai multzi decat toplita si bistrita are un numar de 86.109 locuitori .. de 5 ori mai mare decat toplita ... acuma dragi topliteni facetzi un calcul si impartiti 41.11 amenzi la 5 si vedetzi ca da 8.22 , deci cam atat ar trebui sa aiba un pol com pe an in toplita sa fie la nivelul bistritei . zic asta pt ca bistrita e mai mare de 5 ori decat toplita si are de 5 ori mai multzi lucratori decat pol com toplita ... gresesc eu sau nu ?

viharokk
viharokk Membru
# Postat: 27 Iul 2010 13:30

az en szemszogembol 10 banit nem erdemelnek. nagyon szeretik a munkat azok az emberek, de ez is egy lehetoseg volt szamukra...milyen jo ez a roman allam!!!

razvan
razvan Membru
# Postat: 27 Iul 2010 13:51

dupa parerea mea nu merita nici 10 bani...isi iubesc munca oameni aia, dar si asta a fost o oportunitate pentru ei....ce buna e tara romaneasca!

ce ai vrut sa zici cu asta viharokk ? te crezi mai potent decat orice roman din romania ? nu prea cred nu ai sta in romania atunci

tempadmin
tempadmin Membru
# Postat: 27 Iul 2010 14:26 ··· Editat de: tempadmin

viharokk
Daca continui in acest stil, vei primi BAN!
Te rog sa mentii caracterul civilizat al discutiilor pe acest forum!
Anonimitatea nu-ti da dreptul la astfel de iesiri. Inainte de a incerca sa demonstrezi ceva, demonstreaza-ne ca esti o persoana civilizata.
Primul si ultimul avertisment...
Nu am timp si chef sa-ti sterg una cate una interventiile.

viharokk
viharokk Membru
# Postat: 27 Iul 2010 17:12

domnule moderator, spuneti-mi va rog cu ce am depasit limitele civilizatiilor? prin simplul fapt ca am zis adevarul? deci pana la urma era ceva in comentariul meu pe carela-ti sters, va inteleg adevarul doare. va garantez un singur lucru. va veni odata ziua dreptatii asa ca aveti pentru ce sa va temeti!!!

razvan
razvan Membru
# Postat: 27 Iul 2010 17:21

viharokk
se vede din vb tale cata cultura ai si ce fel de om esti
si sa nu uitam pe acest forum si acuma vb despre altceva decat vb u, si nu cred ca acei oameni merita 10 bani ... daca esti asa de tare da-ne numele tau si unde lucrezi sa vedem catzi bani meritzi u ... ei fi vreun doctor si salvezi vietzi cu tot ca si aia is coruptzi

tempadmin
tempadmin Membru
# Postat: 27 Iul 2010 17:43

viharokk
Sunt convins ca sti prea bine la ce ma refer. Ceea ce faci tu (mai bine zis ai vrea sa faci) trece de bunul simt si nu duce la nimic bun. Scuteste-ma te rog sa intru in detalii.
Ai ban o luna incepand de azi.
Dupa aceasta data esti binevenit pe acest forum, bineinteles daca esti in stare sa duci un dialog civilizat si sa-ti sustii parerile prin argumente care nu jignesc pe nimeni.
Mai ai mult de invatat...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 27 Iul 2010 20:32

Viharokk, in primul rand ai depasit "limitele civilizatiilor" prin simplu fapt ca ai scris in ungureste, da na... cred ca si lenjeria intima o ai in culorile ungariei, ai de castigat cu siguranta prin asta. Poate ai fost in ungaria si or stricad aia dupa tine tigan imputit din romania da ma rog... asta e o alta discutie.

faramita
faramita Membru
# Postat: 27 Iul 2010 22:29

ce frumos se vorbeste pe un topic al pc..... si pe nimeni nu ar deranja daca cetatenii de etnie rroma si-ar face comertul civilizat in piatza de zi,unde pot spune ca intrun fel sint avantajati pt ca nu trebuie sa achite taxe de piata si acum cetateanul mai face si cumparaturi de la mag plus
*****ar trebui sa se stie ca cine vrea sa cumpere fructe de ocazie o poate face doar din piatza de zi
*** legat de activitate nu stiu daca pe cineva ar bucura numarul amenzilor date,amenzi care fff putine vor fi platite deoarece asa este ,vrei platesti,nu vrei se pot aduna cu zecile ca nu deranjeaza pe nimeni.
****aceste amenzi neplatite dupa ani si ani se transforma (prin instanta)in munca in folosul comunitatii...asa ca daca azi se primeste o amenda de 100 rin peste vreo 5 ani se va face 2 ore de munca in folosul comunitatii si nu e bine???
****si tare miar place sa va cum vor sarii toplitenii sa-si plateasca amenzile cind vor fi sactionati pentru uscarea rufelor pe sirmele intinse la balcon.......ca tot va trebui sa fie civilizat cu forta daca nu cu constiinta.
****dar vad ca nimeni nu a comentat despre OPRIRE,STATIONARE,PARCARE lucru de care se ocupa PC si care este destul de evident in oras.sau asta nu reprezinta o activitate a politistiilor comunitari?
cu respecte,pe curind.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Új Kelet
Ajándéküzlet
SKI.LIVE
Toplita
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
Maroshévízi Hírlap
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület