Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· politie comunitara ineficienta ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>

Autor Mesaj
raulc
raulc Membru
# Postat: 28 Iul 2010 11:11

Legat de oprire ,stationare ,parcare

ca vine vorba....

Acuma de vreo 2 saptamani gasesc in parbriz de la PC invitatie la sediu ptr explicatii.Am mers ptr ca daca nu ma prezentam riscam amenda intre 100-500 de ron .Am aflat ca am parcat pe spatiul verde cica.Este o situatie paradoxala....daca parchezi pe strada blochezi circulatia si apare Pol Rutiera, pe trotuar iarasi nu e bine ca blochezi circ pietonilor,asa ca o pun jumate pe trotuar si jumate prin noroiu' din fata blocului(ca spatiu verde sigur nu era).Nu stiu de ce nu se leaga de tiruri( centrul orasului zici ca i parking de tiruri cate 3,4 cel putin---in nici un oras nu am mai vz asa ceva in centru), sau de multi altii care chiar parcheaza aiurea daca tot vor sa si faca meseria.Eu consider un exces de zel,le-o sarit in ochi masina inmatriculata pe CJ, ca vad ca de alea de HR nu se leaga nimeni,oras mic toata lumea stie pe toata lumea si va dati seama;.Amenda era intre 200 si 400 de Ron, mi am cerut scuze si am primit avertisment.Am gresit recunosc dar sa fie tratati toti cu aceeasi masura

razvan
razvan Membru
# Postat: 28 Iul 2010 11:53

OPRIRE,STATIONARE,PARCARE
ma din cate stiu eu asta e prevazuta intrun hcl la care are competenta si politai si jandarmi ... ma nu am vazut pe unul dintre ei leganduse de masinile parcate , oprite in locuri in care nu am ce cauta ...
raulc
e o mare problema in oras , problema parcarilor .. si dintro barfa am auzit ca in scrut timp toate parcarile din oras se vor taxa , exact ca la mures , ciuc si chear gheorgeni .. atunci e bai ca inca topliteanu se bucura de privilegiu de a lasa masina in parcare pe gratis ... cat despre tirurile din centru care stationeaza pe partea carosabila a drumului european ( in fata la transilvania si banc post) asta nu e treaba pc , nu am competenta la asa ceva pol rutiera ea trebuie sa ia masuri ... si recunosc si eu am gresit si am fost sanctionat si nu mia cazut bine dar se vedeti de acuma bataie pe loc de parcare daca se adevereste zvonul

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 28 Iul 2010 17:51

Raul, ce sa zic... posibilitatea este foarte mare ca PC-ul din toplita sa nu te poata amenda, de ce ? pai... e simplu, masina ta avea nr de cluj, ca sa afle cine este proprietarul... trebuia sa acceseze o baza de date cu caracter personal... plus ca e nationala, la care din cunostintele mele nu are acces deci... data viitaore daca nu dau avertisment... nu dau nimic

razvan
razvan Membru
# Postat: 28 Iul 2010 20:22

dumars
tot uitzi ca stam in toplita si toplita e mica ... si toata lumea sti pe toata lumea ... deci e cam nasol .. si din cate stiu eu pc are acees la baza de date ...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 28 Iul 2010 20:29

Razvan, tu uiti ca legea e lege si in pielea goala. Poate sa fie in toplita si 2 masini si a mea cu numere de cluj ca nu ai de unde sa sti a cui e masina, poate a lu` un prete, o fi alu varu, etc... De asta tre sa intrii in baza de date nationala. Din cate stiu eu PC-ul are acces prin politia rutiera, iar daca PC-ul si rutiera nu colaboreaza... multa sanatate

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 28 Iul 2010 22:21 ··· Editat de: Sadman

Nu m-ar deranja o parcare cu plata sau cu abonament. Este mai civilizat. Din punctul meu de vedere, singura problema ar fi sa nu nimeresc loc lânga un bălălău care când deschide ușa nu vede că mai e o mașină lângă și ar trebui să aibă grijă (așa cum mi se întâmplă cam la două săptămâni pe la Toplița)... În Brașov s-a investit mult în parcări de reședință cu abonament iar pentru 100 RON pe an ai parcare cu un dispozitiv de blocare astfel încât să nu ți se ocupe locul. În orice oraș civilizat, în centru, parcarea se plătește.

razvan
razvan Membru
# Postat: 29 Iul 2010 15:17

sadman
iti dau dreptate
dumars tie nu iti dau
pc si pol rutiera colaboreaza si cred ca uitzi ca datele masinilor tin de prefectura nu de politie si anume SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR
REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR
si din cate stiu eu si stiu credema acestea colaboreaza , si daca trebuie sa fi sanctionat crede-ma ca a sa fi

razvan
razvan Membru
# Postat: 29 Iul 2010 15:19

sti de ce pt ca pc este o structura a primariei si primaria si prefectura se inteleg f bine ... ideea e daca gresesti si agentul care constata are ciuda pe tine te sanctioneaza .. cel mai bine e sa nu gresesti si nimeni nu are treaba cu tine

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 29 Iul 2010 19:28 ··· Editat de: Dumars

Razvan... ce sa zic Codul Ritier tine de evidenta populatiei din primarie Mai nou politia rutiera dirijeaza traficul aerian.
Noroc ca s-a infintat serviciul comunitar la prefectura, altfel nu aveau masinile nici acuma numere de imatriculare. Dureros e razvane cand pe mana voastra o sa pice mai multe atributii. Sper sa gasesc oameni care sa poata vorbii cursiv, sa nu am pretentii sa cunoasca legea...

faramita
faramita Membru
# Postat: 29 Iul 2010 23:01

dumars,citeste o postare putin mai veche pe acest topic si da-ti cu parerea la ce este scris referitor la sanctiune ,oprire ,stationare,parcare .ord,195 circulatie
****se vb mult fara sens asa ca nu voi scrie decind atunci cind e o idee interesanta. e mare lucru ca cineva sa recunoasca ca a gresit dar mereu spune ca si altul a gresit.mereu intresati de altii decit de noi insine.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

SKI.LIVE
Új Kelet
Maroshévízi Hírlap
Kemény János Elméleti Líceum
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Ajándéküzlet
Toplita
Multiplayer