Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· munca part-time ···
. 1 . 2 . >>

Autor Mesaj
suzy
suzy Membru
# Postat: 6 Aug 2010 19:06

propun ca firmele care pot oferi de lucru part-time, sezonier, dupa program, in weekend-uri , la domiciliu "sau cum o fi" sa posteze aici anunturile.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 6 Aug 2010 19:33

hm...cam dificil acum cu job-urile,priveste in jur aproape toti patronii muncesc ei,fara angajati...si de abia acum incepe...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 6 Aug 2010 23:27

Realitatea, sa nu ma intelegi gresit, ca as avea ceva cu tine, dar o sa iti dau un exemplu. Un prieten... a investit o suma mare de bani pt. un proiect cu primaria Cluj Napoca, vroia sa implementeze un sistem automatizat al parcarilor/ridicari auto/amenzi, etc... tot ceea ce tine de politia comunitara. Zis si facut, a pregatit proiectu a cumparat scule, etc... a discutat cu primarul, primaria, le-a aratat tot, cum functioneaza, toate bune. La scurt timp dupa prezentarea proiectului, gasca binevoitoare PDL, care vor doar binele si proseritatea cetateanului, au pus de o firma si au implementat ei sistemul. Acuma, cum dracu sa nu fie mai rau ?

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 7 Aug 2010 01:20

Dumars

La alte case(a se citii primarii cu primari de alta culoare)se intampla la fel.Alte Marii cu alte palarii...Coruptia si interesul are acelasi miros...culoarea difera...

carcotash
carcotash Membru
# Postat: 7 Aug 2010 09:38

Hmmm.Mai bine cine vrea ii angajez eu la firma mea de taietor de frunze la caini.De cativa ani nu mai am nici somaj nici nu ma angajeaza nimeni pentru ca am peste 50 de ani si peste 100 kg.Am avut si somaj dar dupa cateva luni o d-na foarte zeloasa de acolo a vrut sa ma trimita la un curs de dulgher desi m-am rugat de ea aproape in genunchi sa ma lase deoarece am guta, erizipel la un picior care mi-a fost si rupt (dislocata glezna), am peste 50 de ani plus de asta mai am si vreo 3 meserii in care sunt calificat, dar degeaba ea o tinea pe a ei ca asa trebuie si daca nu vreau mi se taie somajul.I-am lasat acolo carnetul de somaj sa se spele cu el pe cap si am renuntat din mandrie la cateva luni bune.M-as fi putut duce sa-mi fac pensie de boala dar n-am facut-o iar acum cu atat mai putin imi arde sa ma duc la spital unde nu suport sa fiu internat si dupa ce a venit "politia" din domeniu sa verifice daca sotia mea care e grav bolnava este acasa.Imi vine sa-mi iau lumea in cap !

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 7 Aug 2010 11:34

Carcotas

Imi pare rau pentru situatia ta,ii doresc sanatate sotiei.Din pacare in Romania a avea 45 + ani e similar cu moartea clinica in materia de piata muncii.Nu inteleg de unde mentalitatea aceasta.Din pacate Toplita nu are nicio solutie pentru aceasta categorie de forta de munca,si asta consider eu o prioritate de rezolvare dincolo de spoleiala...

miza
miza Membru
# Postat: 7 Aug 2010 21:05

Realitatea
Da pentru care categorie de forta da munca are Toplita solutii ???

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 7 Aug 2010 21:21

miza

Buna intrebare,dar nu pusa cui trebuie...

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 8 Aug 2010 09:11 ··· Editat de: Sadman

...miza, și tu, acum! ...pentru cei cu pile, dă o tură prin primărie, pe la unele bănci etc...

Ana
Ana Membru
# Postat: 30 Aug 2010 11:54

in Toplita nu exista conceptul de part-time, e un termen prea...."stiintific", . In Toplita exista doar "long-time" adica daca ai putea sa muncesti 12 ore pe zi, si sa nu te plangi ar fi perfect. De exemplu in Targu Mures, studentii au job-uri part-time, dar desigur Toplita e orasul pensionariilor si a copiilor, ca studenti nu exista iar adultii au plecat in strainatate.

. 1 . 2 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
Maroshévízi Hírlap
Új Kelet
Multiplayer
Ajándéküzlet
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
SKI.LIVE
Toplita