Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· munca part-time ···
<< . 1 . 2 .

Autor Mesaj
xtravagange
xtravagange Membru
# Postat: 2 Sep 2010 13:41

Din pacate locuri de munca sunt destul de greu de gasit, chiar si pentru conceptuil "long time". Dupa ce treci de pragul copilariei, incepi sa vezi realitatea, sa auzi si sa constientizezi mediul care te inconjoara. Astfel ca multi decid sa plece, isi "iau lumea in cap", sperand la o viata mai buna. Lipsa posibilitatilor, Ana, a transformat Toplita in "orasul pensionarilor".

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 2 Sep 2010 19:51

Mereu ma amuza comparatiile facute intr Toplita si Tg. Mures ! Ce sa zic... si in Viena is strazi mai frumoase si curate decat in Bucuresti.

biris_cristian
biris_cristian Membru
# Postat: 7 Sep 2010 22:20

Nu doar ca nu exista conceptul de "part-time" in Toplita.
Nu exista locuri de munca in Toplita!
Cati angajeaza cu, carte de munca? cati angajatori exista in Toplita,in afara de sistemul bugetar si cateva banci?
In Toplita se lucreaza la negru,cu ziua,se angajeaza care unde poate,la cunostiinte sau prin alte relatii.
Zicea cineva mai sus,ca in Toplita se munceste "long-time",12 ore pe zi.
Sincer sa iti spun muncesc in Bucuresti de 2 ani,in vanzari,plec dimineata la 6 si mai intru in casa seara la 9 jumate. Daca 12 ore sunt "long time" atunci eu ce fel de program am?

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 7 Sep 2010 22:41

Atuci ce sa zic eu, eu muncesc de la 0:00 pana la 23:59, acel minut... il aloc pauzei de masa. Oameni buni, romanul are o problema la ultimul etaj. Acuma 10-15 ani migrau romanii in itlaia si castigau bine, in scurt timp... multi alti romani au plecat de prin porumbi in italia si au acceptat salarii de nimic doar sa lucreze acolo. Acuma oare de ce castiga tot romanii cel mai prost in italia si toata lumea ii huleste si rade de ei ? La fel as putea spune si in tara.

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 11 Sep 2010 13:28 ··· Editat de: Sadman

Nici angajatii nu-si cunosc drepturile, iar angajatorii sunt un fel de „slave becomes the master” (aici ne-a adus comunismul). Azi am auzit o reclama la un radio local care spunea ca pensiunea primarului angajeaza menajera cu studii liceale (trebuie să ai bacu' ca sa faci patu'), cu varsta sub 45 ani (oamenii astia nu stiu ca pot fi acuzati de discriminare? ...pe aici n-a prea ajuns civilizatia... iar saracii europeni se chinuie sa ridice varsta pensionarii. Pentru ce? Ca sa fim umiliti de unii ca astia?...)

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 11 Sep 2010 22:36

Sadman

Venind de la primarul unei localitati e cu atat mai trist.M-as fi asteptat ca astfel de relatii sa fie primite la completarea aplicatiei pentru job,nu strigate in gura mare la radio...dar ce sa vrei mai mult...

p.s. ma intrigi,tu nu erai din cei ce sprijineau neconditionat primarul?

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 12 Sep 2010 01:40

sunt de acord ca nu este ok... sa faci discriminare. Dar mi-am pus o intrebare, poate gasesc raspuns aici. Afacerea lu` primaru`, nu are un administrator, cineva care se ocupa de afacere ? Ma indoiesc sa aiba timp dansul...
Realitatea, nu cred ca e vorba de sprijin neconditionat, dar cand e de laudat... il laudam cand face prostii il mustram. Aici si daca nu a gresit el... cineva la pus intr-o situatie delicata

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 12 Sep 2010 02:26

He,he...oare... ?

Sadman
Sadman Membru
# Postat: 12 Sep 2010 11:26 ··· Editat de: Sadman

@Dumars ...de-aia nici n-am spus ca primarul angajeaza. @realitatea - nu, nu eram eu acela. ...poate pe Boc si pe portocaliii care isi asuma schimbarile, dar daca ma mai aduci pe teritoriul politicii de doi bani cand eu discut lucruri serioase, s-ar putea sa se schimbe situatia. Sunt sătul de astfel de deturnări ale discuțiilor la cele două televiziuni de talk-show politic și n-am chef să mai asist la așa ceva. Dar totusi, sa sprijin neconditionat pe cineva, mai ales din lumea politica, e cam mult.

<< . 1 . 2 .
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Toplita
Multiplayer
SKI.LIVE
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Maroshévízi Hírlap
Kemény János Elméleti Líceum
Új Kelet
Ajándéküzlet