Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· concert orion ···

Autor Mesaj
coriolan
coriolan Membru
# Postat: 18 Aug 2010 10:01

In primul rind buna ziua tuturor. Am auzit ca formatia Orion va concerta in Toplita in 24 septembrie,in Casa de Cultura.Am informatia de pe MySpace - http://www.myspace.com/orionms
Stie cineva ceva detalii ? Mie imi plac baietii,in primul rind sunt Topliteni de-ai nostri iar pe de alta parte i-am vazut anul trecut la Zilele Toplitene,dar am prins numai ultimele 2 piese din concert.Mi-au placut foarte mult,cred ca sunt singura trupa adevarata de rock din Toplita.Daca aveti ceva detalii va rog tineti-ma la curent

DanGliga
DanGliga Membru
# Postat: 19 Aug 2010 22:25

Daca va avea acelasi tarif ca si Compact, mai bine sa stea acasa!

coriolan
coriolan Membru
# Postat: 20 Aug 2010 14:38

M-am interesat putin si se pare ca va fi 15 lei biletul.N-aveau cum sa faca la tarif de Compact ca doar nu-s asa de mari.

coriolan
coriolan Membru
# Postat: 20 Aug 2010 21:38

Iata ca informatiile pe care le am sunt bune;intr-adevar biletul va fi 15 ron adulti si 10 lei pt elevi si studenti.Au postat afisul concertului pe contul lor de myspace : http://www.myspace.com/orionms
Mai scrie pe afis ca au si o tombola la concert,o fii adevarat ? N-am mai auzit in viata mea de tombola la vreun concert si am fost la destule concerte la viata mea (ultimul la care am fost - Maiden la Cluj).Sper sa nu fie vreo teapa tipic romaneasca.
Apropo de Maiden , oare de ce nici un Toplitean nu deschide un topic despre concertul de duminica trecuta de la Cluj ca am vazut acolo destui topliteni.Oare e un subiect care nu merita discutat pe forum?

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 22 Aug 2010 11:48

Dupa istoricul privind componenta formatiei,avem de-a face cu Orion de Tg.Mures nu de Toplita... Ii stiu pe baieti de la infiintare si pentru mine Orion fara Boti si piesele lui nu e Orion.Dar viata merge inainte si cei care se pierd pe drum nu sunt urcati in''barca''...
Pentru corectitudinea istoriei insa s-a uitat un membru care la vremea aceea era probabil exerimental ca voce,dar a fost interesant pentru noi cei care urmaream formatia si ii ascultam si a fost singura prezenta feminina din cate stiu a formatiei.Voi incerca sa merg si eu sa imi aduc aminte de tineretea mea nebuna...

Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Toplita
Maroshévízi Hírlap
SKI.LIVE
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Új Kelet
Ajándéküzlet