|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
coriolan
Membru
|
# Postat: 18 Aug 2010 10:01
In primul rind buna ziua tuturor. Am auzit ca formatia Orion va concerta in Toplita in 24 septembrie,in Casa de Cultura.Am informatia de pe MySpace - http://www.myspace.com/orionms Stie cineva ceva detalii ? Mie imi plac baietii,in primul rind sunt Topliteni de-ai nostri iar pe de alta parte i-am vazut anul trecut la Zilele Toplitene,dar am prins numai ultimele 2 piese din concert.Mi-au placut foarte mult,cred ca sunt singura trupa adevarata de rock din Toplita.Daca aveti ceva detalii va rog tineti-ma la curent
|
DanGliga
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2010 22:25
Daca va avea acelasi tarif ca si Compact, mai bine sa stea acasa!
|
coriolan
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2010 14:38
M-am interesat putin si se pare ca va fi 15 lei biletul.N-aveau cum sa faca la tarif de Compact ca doar nu-s asa de mari.
|
coriolan
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2010 21:38
Iata ca informatiile pe care le am sunt bune;intr-adevar biletul va fi 15 ron adulti si 10 lei pt elevi si studenti.Au postat afisul concertului pe contul lor de myspace : http://www.myspace.com/orionms Mai scrie pe afis ca au si o tombola la concert,o fii adevarat ? N-am mai auzit in viata mea de tombola la vreun concert si am fost la destule concerte la viata mea (ultimul la care am fost - Maiden la Cluj).Sper sa nu fie vreo teapa tipic romaneasca. Apropo de Maiden , oare de ce nici un Toplitean nu deschide un topic despre concertul de duminica trecuta de la Cluj ca am vazut acolo destui topliteni.Oare e un subiect care nu merita discutat pe forum?
|
realitatea
Membru
|
# Postat: 22 Aug 2010 11:48
Dupa istoricul privind componenta formatiei,avem de-a face cu Orion de Tg.Mures nu de Toplita... Ii stiu pe baieti de la infiintare si pentru mine Orion fara Boti si piesele lui nu e Orion.Dar viata merge inainte si cei care se pierd pe drum nu sunt urcati in''barca''... Pentru corectitudinea istoriei insa s-a uitat un membru care la vremea aceea era probabil exerimental ca voce,dar a fost interesant pentru noi cei care urmaream formatia si ii ascultam si a fost singura prezenta feminina din cate stiu a formatiei.Voi incerca sa merg si eu sa imi aduc aminte de tineretea mea nebuna... 
|
|