Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· UN ZIAR, INFORMATIONAL,GRATUIT???? ce ziceti?? ···
. 1 . 2 . 3 . >>

Autor Mesaj
panaite
panaite Membru
# Postat: 31 Aug 2010 20:27

este o idee buna?UN ZIAR, INFORMATIONAL,GRATUIT care poate transmite intr o sfera cat mai larga informatiile (ofertele, reducerile la firme),institutii publice si persoane fizice. + anunturi imobiliare+anunturi publicitare+vanzare cumpare+stiri +informatii. ce parere aveti?

panaite
panaite Membru
# Postat: 31 Aug 2010 20:39

cineva cu o parere?

panaite
panaite Membru
# Postat: 31 Aug 2010 20:44

s ar putea gasi firme care sa plateasca pentru o reclama intrun anumit ziar?

panaite
panaite Membru
# Postat: 31 Aug 2010 20:47

ar aparea odata pe saptamana sau de 2 ori intrun nr de 10.000. s-ar plati pe cm2 si s ar distribui gartuit.

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 31 Aug 2010 22:52

ok, cine este investitorul ?

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 1 Sep 2010 01:01

Hi,hi...cine este fraierul mai bine spus...of,of,cum vrem noi mai mereu sa primim totul gratis si sa mai fim si platiti ca-l luam...

panaite
panaite Membru
# Postat: 1 Sep 2010 18:26

investitor este..intrebarea ar fi daca sunt firme interesate sa si promoveze imaginea, produsele ,serviciile. dupa cum am vazut in toplita nu exista un asemenea ziar si dupa cum am vazut publicitatea e la pamant. sunt multe firme ? eu nu sunt din toplita si nu cunosc prea bine ce se intampla acolo.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 1 Sep 2010 19:44 ··· Editat de: realitatea

Hm...am impresia ca se fac niscai studii de piata topliteana pe cest forum...Sub ascunzisul unor''idei bune''ni se cer pareri despre una,alta...Deja am vazut anuntul celui care parea interesat de asigurarile auto si cerea la fel pareri despre eventuala nisa,acum chestia cu ziarul...
Panaite eu iti propun sa afli singur... ia bate tu pe la usile firmelor cu ceva oferte si afla singurel ce doresti sa stii...

xtravagange
xtravagange Membru
# Postat: 2 Sep 2010 12:24

Ideea nu este rea. Cred insa ca de 2 ori pe saptamana este deja mult prea mult...Cat despre investitori, pot spune ca sunt foarte rezervata Bafta!

bai3tzash
bai3tzash Membru
# Postat: 2 Sep 2010 12:57 ··· Editat de: bai3tzash

De citit s-ar citi, asta e sigur. Daca-i gratis si pus in locuri strategice prin centru, o sa se epuizeze stocul. O data pe saptamana ar fi de-ajuns, iar 10 000 de exemplare sunt prea multe. Vreo 1 000 ar fi suficiente. Asta daca nu se vrea sa fie luat ca pe hartie de foc, ca tot a venit iarna
Insa, nu stiu cati bani ar da firmele din Toplita pe reclama, astfel incat si finantatorul, cat si cei care vor lucra pentru ziar, sa isi scoata un salariu plus ceva profit. Daca nu cumva vrea cineva sa lucreze gratuit )

. 1 . 2 . 3 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

SKI.LIVE
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Toplita
Maroshévízi Hírlap
Ajándéküzlet
Multiplayer
Új Kelet
Kemény János Elméleti Líceum