Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· UN ZIAR, INFORMATIONAL,GRATUIT???? ce ziceti?? ···
<< . 1 . 2 . 3 . >>

Autor Mesaj
xtravagange
xtravagange Membru
# Postat: 2 Sep 2010 13:10

Problema nu este de citit, ci de mentinut un astfel de ziar Firmele din Toplita ar trebui sa investeasca lunar in publicitate. Nu stiu in ce masura este acceptata si inteleasa ideea de publicitate in Toplita. Daca ar exista un mare numar de firme...probabil situatia ar fi putin altfel

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 2 Sep 2010 19:48

Problema nu este lipsa de firme, de bani, etc... probabil Realitatea ti-a dovedit acest lucru. De ce sa se intample ceva bun pt. orasul nostru si sa te ajutam ? Vrei ceva... ?? Noi nu te sustinem, dute si afla. Da ce suntem prosti sa fim mai buni in vremurile astea grele ? Daca reusim sa radem de cineva, de ce nu...
Realitatea, probabil o sa crezi ca am ceva personal cu tine dar sa sti ca nu am nimic, Doamne fereste... dar asta e gandirea pe care ti-o expui. Poate nu esti tu de vina, viata printre hienele din Toplita te-au transformat. Asa gandesc multi topliteni, din pacate.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 2 Sep 2010 21:47

Dumars

Ai dreptate,cu hienele,sunt teribile si trebuie sa inveti sa supravietuiesti...restul era umor negru,nu cred ca poti sa ma acuzi de rautate,am sfatuit cat am putut pe cel cu asigurarile care ne cerea pareri,acum pur si simplu nu am avut chef si am facut o gluma.Sa nu crezi ca a face un business este usor,doar ca nu imi plac cei care asteapta para malaiata,in timp ce altii se chinuie singuri intr-adevar neajutati de nimeni,ba chiar ingropati incet si sigur prin tehnici de topliteni stiute.In plus cine face business bazat doar pe pareri si fara studiu personal si direct,scuza-ma dar cred ca poate inchide pravalia de pe acum...
Piata ce ''cumparare''gratuita nu e o problema cea de finantare e la pamant,o simpla vizita la finante poate edifica orice cautator de investitori ca sectorul privat toplitean e in suferinta chiar daca unii se straduiesc sa ascunda.Dar asta e doar o parere subiectiva,pesimista nu neaparat un indicator de business asa ca de ce ar avea cineva nevoie de un asa ''optimism''? Multumit... ? Ei uite d'aia am evitat o parere...

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 2 Sep 2010 21:54

Din punctul asta de vedere sunt total deacord cu tine, deschiderea unei redactii de ziar, e ca si cum te-ai inchide intr-un cosciug. Am vazut multe business-uri inchise in jurul meu, facute de oameni capabili, deci... nimic nu ma mai socheaza.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 2 Sep 2010 22:06

Dumars

Un ziar in Toplita nu ar rezista nicio zi daca nu ar da stirile care trebuie in functie de interese...Iti dai seama ce ar insemna sa scrie ca in cutare cartier oamenii sunt nemultumiti de un lucru sau altul... ? Apoi vine campania,presiuni mari,pretentii si mai mari...bleah...trebuie sa fi uns cu toate alifiile sa rezisti...orasele mici sunt nu sunt pentru oricine si orice business,si criza a scos ce e mai rau la acest capitol...

biris_cristian
biris_cristian Membru
# Postat: 7 Sep 2010 22:10

Nu exista investitor pentru asa ceva. In primul rand nici 1% din firmele locale nu ar plati pentru o reclama in ziar,mai ales in vremurile astea.
Aveam fostul site toplita.ro care a supravietuit cateva luni din reclama platita,si aia de la patronii de cluburi si pensiuni. Din moment ce nu avem turism,pensiunile nu merg,strandul e mort,partia de schi nu e promovata,cine sa plateasca reclama in site? Producatorii de cherestea? sau de termopane? stati linistiti,au clienti.

Ana
Ana Membru
# Postat: 23 Nov 2010 11:12

mie nu imi place cum "circula" informatiile in Toplita. Un afis pe un gard... Eu cred ca ar putea sa se infiinteze o baza mare de date, unde sa gasesti toate informatiile dorite.

TDennis
TDennis Membru
# Postat: 24 Nov 2010 17:32

Ar fi o idee foarte misto...

gericom
gericom Membru
# Postat: 25 Nov 2010 13:08 ··· Editat de: gericom

Ideea este excelenta si un site informational complet ar fi extrem de binevenit. Daca tot vorbim de promovarea turismului, actualmente informatiile de interes general despre Toplita pe internet sunt saracacioace, succinte si nerelevante. Absolut nici un site nu prezinta fata reala, completa si actualizata a orasului.
Pentru asta s-ar preta de minune Toplita.info chiar prin denumire. Ar fi nevoie de reorganizarea sa structurala completa, cu un aspect modern cu suport web 2.0, actualizat permanent cu informati nu la zi, ci la minut.
Ar fi nevoie mai mult nu de bani, ci de munca, voluntara din lipsa de sponsori. Exista variante chiar bune de webhosting gratuit, taxa anuala pentru domeniu este infim, iar pentru suport exista motoare "open source" excelente.
Deci, munca si nimic altceva.
Cum slava Domnului in Toplita sunt destui entuziasti in ale informaticii cu un nivel apreciabil de cunostinte, numai de o colaborare a lor pentru binele comun ar depinde o astfel de reorganizare.
As propune deci, in loc de un ziar local tiparit pentru care sigur nu s-ar gasi banii necesari functionarii de lunga durata, sa incercam cu o varianta online, care necesita costuri mult mai reduse. Cu o campanie de promovare adecvata poate s-ar gasi si ceva sponsori. Inainte insa site-ul trebuie sa functioneze pentru a putea convinge.
De vorbit vorbim mult. Dar si facem ceva?

raulc
raulc Membru
# Postat: 25 Nov 2010 13:34

http://club-si-noi-putem-reusi.ning.com/group/toplitaorasturistic

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.

Kemény János Elméleti Líceum
Multiplayer
SKI.LIVE
Ajándéküzlet
Maroshévízi Hírlap
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Toplita
Új Kelet