Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Raspuns ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· [Off Topic] ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 33 . 34 . >>

Autor Mesaj
miza
miza Membru
# Postat: 22 Mai 2011 20:53
Raspuns 

Nici raulc nu este "batran".

Ana
Ana Membru
# Postat: 22 Mai 2011 20:54
Raspuns 

O sa imi gasesc un forum unde sa fiu acceptata, stati linistit domnule... Sunt inscrisa pe forum din 2009 dar nu stiu cine m-a pus sa si comentez...

Ana
Ana Membru
# Postat: 22 Mai 2011 20:55
Raspuns 

Si va rog frumos, nu ii mai faceti pe toti sa fie importiva mea.

gericom
gericom Membru
# Postat: 22 Mai 2011 21:43 ··· Editat de: gericom
Raspuns 

Ana
Nu cunosc identitatea reala a multor forumisti dar am onoarea sa-l cunosc personal pe miza. Tin sa te asigur ca este o persoana-etalon in viata de zi cu zi, un om cum rar vezi si ar trebui sa fie mai multi ca el pentru ca lumea din jurul nostru sa se schimbe.
A te lua de el denota tocmai acea lipsa de maturitate - normala pana la un punc la varsta ta - dar numai pana la un punct.
Nu te alunga nimeni de pe forum, iti cerem doar mai multa cumpatare inainte sa apesi pe butonul de trimitere a postarii.

miza
miza Membru
# Postat: 22 Mai 2011 21:56
Raspuns 

Sti care este poanta din postarea ta Gericom? Eu nu-ti stiu identitatea. II cunosc pe majoritatea dar nu stiu cine esti tu. Oricum multumesc. Eu nu am chiar asa parere buna despre mine.

realitatea
realitatea Membru
# Postat: 23 Mai 2011 11:16
Raspuns 

Eu zic sa o lasati pe Ana sa fie...Ana.Cumpatare? Spune cine? Care este etalonul cumpatarii si cine stabileste unitatea de masura pentru cumpatare? Oameni buni,invatati sa acceptati libertatea de exprimare,raspundeti la obiect argumentati,contraziceti si nu mai incercati sa schimbati oamenii.Oamenii se schimba singuri in functie de cine si ce ii influenteaza ,nu pentru ca deranjeaza 3 oameni care ii spun ca este beat.
Apropo' de asta,in societatea noastra romaneasca si viata de zi cu zi in aceste timpuri,tot ce este posibil ca cei 3 care spun celui de-al 4-lea ca este beat,sa aiba acelasi interes... E o gluma,dar aceasta incremenire in proverbe si zicatori,mentalitati care nu mai corespund cu evolutia noastra nu face decat sa nasca tensiuni inutile.Forumul este liber(sper)si daca nu va place unii de altii,puteti comenta la subiect,fara a va raspunde unul altuia sau sa incercati sa modelati caractere.

p.s.Ana,victimizarea intr-o lume a barbatilor nu face decat sa le creasca coltii... Fi barbata si asuma-ti ceea ce spui.Cum o spui depinde de tine...

miza
miza Membru
# Postat: 23 Mai 2011 12:21 ··· Editat de: miza
Raspuns 

Realitatea
Cam androgina ultima remarca. In rest.... de acord cu tine.

Dumars
Dumars Membru
# Postat: 23 Mai 2011 17:11
Raspuns 

Mitza zice bine ce zice, îs mulți tinerei pe aici... Dar inafara de ungurul martir ( csibi iarata te implic, mă revansez eu cumva ) si Ana nu am văzut pe nimeni sa se victimizeze atât. Ai ceva de zis o zici, dacă unii nu îs de acor, asta e poate găsim si alta cale de a rezolva problema, nu trebuie una doua sa ne dam cu fundul de pământ. Si eu personal am zis multe prostii aici, mai apoi am realizat si mi-am recunoscut greseala, ce ar fi fost sa strig in gura mare ca nimeni nu mă vrea Ana suntem apropiați ca si vârsta, crede- mă La 20 de ani, dacă vedeam o ciurda de vaci saream gardu sa le mulg pe toate, in condiitile in care poarta este deschisă. Nu zic e ok sa ai entuziasm, sa lupti pt ceea ce crezi tu, dar cu timpul o sa realizezi ca nu intodeauna lucrurile îs ASA cum Ți-ai dorii, sau cum crezi.

Ana
Ana Membru
# Postat: 24 Mai 2011 13:02
Raspuns 

Serios, Dumars ce varsta ai? Copilul de la poza ta, e al tau?

Ana
Ana Membru
# Postat: 24 Mai 2011 13:55
Raspuns 

Pt ceilalti, inafara de realitatea, eu ma uit pe geam si vad ca ploua

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 33 . 34 . >>
Raspunsul tau
Ingrosat  Italic  Subliniat  Link imagine  Link URL 

» Nume  » Parola 
Doar utilizatorii inregistrati pot posta aici. Logheaza-te inainte de a posta sau inregistreazate.

SKI.LIVE
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
Új Kelet
Maroshévízi Hírlap
Ajándéküzlet
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület