|
| Autor |
Mesaj |
|
|
|
Ana
Membru
|
# Postat: 15 Aug 2011 14:36
Raspuns
nu face spam si apropo La multi ani! poate avem vreo Marie pe aici ... 
|
Ana
Membru
|
# Postat: 16 Aug 2011 22:25
Raspuns
Cand mai aveti de gand sa mai comentati ceva pe aici sa ma anuntati si pe mine!
|
Ana
Membru
|
# Postat: 19 Aug 2011 21:32
Raspuns
DE ce nu pot sa deschid un subiect nou????...
|
Ana
Membru
|
# Postat: 20 Aug 2011 20:37
Raspuns
am reusit, multumesc. si as avea si eu o propunere ... ar fi bine daca am sti si noi cine e online ... imi dau seama si dupa nr de accesari dar as vrea sa stiu sigur ca nu sunt ... singura pe aici =)) Hellllllooooooooooo! Anybody's here???????????
|
Dumars
Membru
|
# Postat: 1 Sep 2011 22:02
Raspuns
Sincere felicitari pustoaicei, are liniuta maxima, sper ca scopul a fost atins ! Din pacate aceasta ambitie prosteasca de a posta aiurea a adus absenta multora care aveau intradevar o parere. Din seara asta imi voi aplica si eu banderola pe cont si voi intra greva. Stimate administrator, sper ca pe viitor sa nu mai fi atat de indulgent si sa iei masuri imediate, daca nu o vei face incet, incet o sa apara doar postarile de mai sus. In care un singur user intreaba iar tot el si raspunde.
Toate cele bune !
|
cristi_biris
Membru
|
# Postat: 1 Sep 2011 22:24
Raspuns
subscriu Dumars. Toate cele bune
|
sangidăveanul
Membru
|
# Postat: 1 Sep 2011 23:59
Raspuns
Ultimul sa stinga lumina...
|
gericom
Membru
|
# Postat: 2 Sep 2011 11:43
Raspuns
Datorita unui singur utilizator care s-a dovedit a nu fi in masura de a purta discutii pertinente si la obiect, dar si antipatiei de natura personala impotriva acestui utilizator nutrita de un alt utilizator (ce clar m-am exprimat...), acest forum a devenit teatrul de razboi al celor doi, provocand dezgustul total al celor care ar vrea sa foloseasca acest spatiu virtual conform scopului initial. In acest fel forumul nu-si mai are rostul. Cativa oameni se cearta intre ei, adminul mai sterge din postarile prea dure, iar ceilalti care mai intra pe forum se evapora rapid stupefiati de prostia omeneasca. Daca cei in cauza "nu se simt" si continua mai departe circul gratuit, ar fi cazul sa se ia una din urmatoarele masuri:
1. Inchiderea forumului in doi timp si trei miscari 2. Stergerea contului utilizatorului "Ana" pe motiv de imaturitate in gandire si postari uneori total aiurea care enerveaza majoritatea forumistilor
Aceste masuri sunt singurele pentru a elimina o situatie penibila si hilara care nu face deloc bine perceptiei despre Toplita si locuitorii sai. Ori sovini xenofobi, ori iresponsabili care nu au nimic de spus dar vor sa se afle in centrul atentiei - astfel de persoane acapareaza acest spatiu demn de o soarta mai buna. Poate ca nu e o prea mare pierdere, dar pana cand aceasta stare de fapt nu se va schimba, eu personal voi evita acest forum, cum de altfel o fac multi altii care ar avea intr-adevar ceva de spus.
|
raulc
Membru
|
# Postat: 2 Sep 2011 22:21
Raspuns
si eu sunt de aceasta parere
|
csibi34
Membru
|
# Postat: 3 Sep 2011 20:20
Raspuns
de multa vreme doar citesc, si nu reactionez. nu merita. gericom a pus punctul pe i.
|
|