Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Raspuns ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· Restart reloaded ···

Autor Mesaj
gericom
gericom Membru
# Postat: 28 Mai 2011 09:47
Raspuns 

Sper sa tragem invatamintele necesare din cele intamplate. Cateva observatii cu aceasta ocazie:
1. stvn, nu cred ca era cazul sa inchizi chiar toate topicurile. Erau unele mai vechi care chiar nu aveau nici o legatura cu "ultimele evenimente".
2. Butonul "Like" de pe Facebook se poate scoate in doi timpi si trei miscari ca fiind ceva cu totul neadecvat forumului de fata. Foarte putini dintre noi l-ar folosi, pentru ca astfel si-ar dezvalui identitatea. Implementarea unui sistem proriu de apreciere a postarilor ar fi mai mult decat binevenita.
3. Nu stiu in ce masura este posibil, dar ar fi bine ca postarile in diferite limbi sa fie redirectionate catre pagini separate. Departe de mine gandul de a face separatism (tocmai eu), dar astfel cred ca discutiile ar decurge intr-o atmosfera mult mai propice. Bineinteles ca oricine ar putea posta oriunde, fara restrictii.
4. Ar fi bine ca adminul sa intervina mai energic ori de cate ori considera necesar, ca sa evitam astfel de decizii extreme. Atacurile la persoana, sovinismul, instigarile de orice fel sa fie sanctionate promt atunci cand ele apar, fara a avea sansa sa degenereze.

stvn
stvn
Admin
# Postat: 28 Mai 2011 10:11
Raspuns 

1. se pot deschide topicuri noi, sincer nu am avut nici timp si nici chef sa iau la rand 270 de subiecte de aceea le-am inchis pe toate
2. despre "Like" am mai discutat si stiu ca am zis ca-l scot ieri dar am uitat cu topicurile astea, l-am scos acum, sistem propriu va fi dar nu stiu cand...
3. ar fi posibil cu doaua forumuri separate insa eu zic sa ramana un singur forum si postarile care nu sunt in limba topicului vor fi sterse, momentan nu am alta solutie, sper ca asa vom evita multe discutii inutile si fara sfarsit
4. cam asa suna si planul meu

Raspunsul tau
Ingrosat  Italic  Subliniat  Link imagine  Link URL 

» Nume  » Parola 
Doar utilizatorii inregistrati pot posta aici. Logheaza-te inainte de a posta sau inregistreazate.

Kemény János Elméleti Líceum
Új Kelet
Multiplayer
Ajándéküzlet
SKI.LIVE
Maroshévízi Hírlap
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület