Acasã Stiri Forum Harta orasului E-mail Poze Mica publicitate Concurs cu premii  

··· Regulament ··· Forumuri ··· Inscriere ··· Raspuns ··· Cauta ··· Statistici ···

» Nume    » Parola               
Forumuri ··· webcam Strand Banffy ···
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>

Autor Mesaj
topliceanu
topliceanu Membru
# Postat: 19 Iun 2011 18:53
Raspuns 

Cristi biris doar cu gura e tare in rest....noroc pe Andi (sau Andris????) ca l-a luat la el la toplita.ro. Din pacate nici acest site nu functioneaza. cristi biris e un copil cu gura mare cu talente dar nimic nu poate demonstra, nu stiu ce mai cauta pe situl aceasta de ce nu face reclama la situl lui Andi doar acolo este el administrator sau asa ceva. Ma mira faptul ca Andi se bazeaza pe oameni ca acest cristi biris

cristi_biris
cristi_biris Membru
# Postat: 19 Iun 2011 19:16
Raspuns 

topliceanu,gura mare esti bun doar la comentat.
In banffy exista probleme cu linia de internet fiindca e wireless si nu e stabila.
Atat camera cat si serverul functioneaza ok.

cristi_biris
cristi_biris Membru
# Postat: 19 Iun 2011 19:17 ··· Editat de: cristi_biris
Raspuns 

Cand investitia se va face pe banii vostri puteti comenta. Atata timp cat este un buget redus,trebuie sa ne descurcam,si sa facem lucrurile sa mearga.Spre informarea voastra,unde nu m-am priceput,am cerut ajutorul,a fost Dan de la Pc-mania.
Ps: bitmann, "tzaca" le zici la aia cu care te tragi tu de chiloti,te crezi si tu buricul lumii? Prea v-ati luat-o in cap si vorbiti cu toata lumea fara lipsa de respect. Ti-as da drumul putin pe Ferentari sa le zici la aia "tzaca"

Topliceanu: toplita.ro functioneaza,si chiar foarte bine, nu fa afirmatii pe care nu le poti dovedi.
De ce ar trebui sa stau pe toplita.ro? atata timp cat netul este loc public,tu de ce nu stai domnu` topliceanu doar acasa la tine? Pai ar trebui sa faceti aici un forum privat doar pe baza de invitatie, si sa ramaneti astia, spuma, nationalistii - extremisti (octavian-andris-sandidava-urmanczy) etc; daca va deranjeaza asa mult prezenta altora. Topliceanu,chiar nu imi mai pierd timpul cu tine,se vede ca esti limitat.
Pe voi doi va vad doar pe topicurile unde este samanta de scandal,si unde puteti comenta de unul si de altul,nu unde sunt discutii serioase.
Parca scria in regulamentul "lu` peste" ca se comenteaza subiectul,nu oamenii care il posteaza. In schimb voi faceti doar atac la persoana, "bai tzaca" intelegi?

gericom
gericom Membru
# Postat: 19 Iun 2011 19:28
Raspuns 

Frumos. Forumul acesta a ajuns incet-incet oglinda fidela a societatii romanesti: atacuri la persoana, certuri ca la usa cortului, jigniri sovine. Ce asteptam de la societate, cand exemplul dat de noi este lamentabil?
Din patea mea se poate inchide forumul fara probleme. Pentru cativa iresponsabili suferim cu totii.

cristi_biris
cristi_biris Membru
# Postat: 19 Iun 2011 19:30 ··· Editat de: cristi_biris
Raspuns 

da gericom,tocmai am gasit un post interesant de a lui bitmann
citez: "Sadman

Dupa cum arata si nick-ul est un om bolnav, nu mai are rost sa mai discut nici cu tine si nici cu altul pe aceste forumuri. Mai bine navighez pe alte ape (site-uri) unde nu se arunca cu noroi si nu se acuza unii pe altii."

Cine,si unde arunca cu noroi? tu ce faci?
Pai dute frate si navigheaza pe Dunare, fa scandal acolo cu pestii.

PS: Topliceanu,spre fericirea ta, nu o sa va mai deranjez cu prezenta,voi naviga pe forumul de pe toplita.ro, acolo e liniste

gericom
gericom Membru
# Postat: 19 Iun 2011 19:55
Raspuns 

cristi_biris
Ar fi pacat sa pleci, reprezinti tutusi un punct de normalitate si cumpatare pe acest forum. La inceput chiar si eu m-am certat cu tine, dar, spre deosebire de altii, cu tine se poate ajunge la limbaj comun. Nu ne parasi!

cristi_biris
cristi_biris Membru
# Postat: 19 Iun 2011 20:00
Raspuns 

Gericom,eu o sa incerc sa stabilesc normalitatea,acolo unde am puterea. Daca voi reusi sa fac un forum cu oameni cumpatati,calculati,educati, si care stiu sa se comporte atat in societate,cat si in mediul virtual,bine,daca nu inseamna ca orasul asta nu va mai iesii veci din gaura neagra in care se afla.

Ma intreb oare cum se comporta Bitmann in societate? din cate am vazut pe aici,la 99% din persoanele care frecventeaza forumul, comportarea din mediul asta se reflecta si in societate. Atunci stai si te gandesti, oare cu ce oameni interactionezi? Eu nu imi permit sa-i spun cuiva pe care nu il cunosc personal, "bai tzaca" indiferent de varsta,job,etc. In schimb,oameni care ar trebui sa fie la locul lor,si se cred educati, o demonstreaza din nou ca nu e asa.

Bitmann
Bitmann Membru
# Postat: 19 Iun 2011 20:01
Raspuns 

Daca va uitati la postarile mele eu intru o data pe an si todeanuna ma scarbesc de unii si promit ca nu mai revin pe aceste forumuri.. si acum ma si tin de cuvant

cristi_biris
cristi_biris Membru
# Postat: 19 Iun 2011 20:04
Raspuns 

Daca ne uitam la postarile tale.. off,ma scuzati.
M-am uitat doar la una si am vazut ce-ti poate capul. A doua a fost cea in care mi-ai spus "tzaca". Si a treia e asta care ai scris-o acuma, care e cam identica cu una de mai demult pe care am si citat-o. Mi-ai demonstrat si faptul ca nu esti om de cuvant.

Astea le-am spus asa, ca tot ai vrut sa facem atac la persoana si nu la subiect.

Sangidava
Sangidava Membru
# Postat: 19 Iun 2011 20:08
Raspuns 

Cristi Biris:
Ai grija sa nu te certi, nu de alta dar acolo am vazut ca doar tu scrii.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Raspunsul tau
Ingrosat  Italic  Subliniat  Link imagine  Link URL 

» Nume  » Parola 
Doar utilizatorii inregistrati pot posta aici. Logheaza-te inainte de a posta sau inregistreazate.

Új Kelet
Dr. Urmánczy Nándor Egyesület
Ajándéküzlet
Maroshévízi Hírlap
Multiplayer
Kemény János Elméleti Líceum
SKI.LIVE