Országos ifjúsági Bajnokság eredményei: nagy ifjúsági fiuk: Maroshévízi ISK – Craiovai ISK 3-0. Kis ifik: Maroshévízi ISK – Zilahi ISK 3-1.

Március 19-én zajlott le Borszákon a „Barátság” terem labdarúgó kupa, melyen részt vettek az alábbi csapatok: Phoenix Borszék, Old Boys Borszék, Tölgyesi Real, Gyergyószentmiklósi Moszkva, Ditrói Galaxy, Salamási Thunders, Gödemestreháza és a Maroshévízi Tornado. A hévízi csapat eredményei: Tölgyes – Maroshévíz 3-4, Gödemesterháza – Maroshévíz 3-8. Elődöntő: Maroshévíz – Gyergyószentmiklós 7-0, döntőben: Tölgyes – Maroshévíz… Tovább »

Megjelent a Maroshévízi Hírlap márciusi száma (http://hirlap.marosheviz.info/szam/13evf-3szam.pdf). Tartalom: Elment a hó jöhet … a takarítás Maroshévíz központja Ha nem törvényes, nem lehet semmit tenni Javaslatokra várva Egy éve zajlik a háború A székely-magyar rovásírás emlékei, 96. rész életévébe lépett Gröller Mária SPORT: Karate verseny, Strindberg Kupa, Röplabda Léleksarok Március 15 Maroshévízen Szabó Erzsébet: Borongós éjszaka… Tovább »

Március 15-én az 1848-49-es szabadságharcra emlékezünk. Nekünk, Hévízieknek is fontos ez a nap, hisz a szabadságharc alatt több alkalommal is voltak településünkön és környékén harcok, sőt több helyi lakos is részt vett a szabadság harcaiban, ugyanakkor olyan hősről is van tudomásunk, akik itt estek el a harcok alatt. Az idei ünnepi nap 17 órakor kezdődött… Tovább »

  Március 5-én Buzauban, a „Romeo Iamandi” sportcsarnokban szervezték meg az Országos Shotokan Karate Bajnokságot. Összesen 650 versenyző 35 klubból érkezett az eseményre, melyen részt vett a maroshévízi Shodan S. E. csapata is. A Maros-menti csapat sportolói nem kevesebb mind 14 éremmel tértek haza. Íme, a dobogósok: 9-10 éves korcsoportban: Trif Iosif Alexanru első katában… Tovább »

Az országos kis ifjúsági fiú röplabda bajnokság keretén belül Maroshévízi ISK – Bukaresti CTF Mihai I: 0-3

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a “Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj” amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosok nyerhetnek el, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A versenykiírás szerint “A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli… Tovább »

'23 feb
28

Ifjúsági lány országos bajnokságban: Maroshévízi ISK – Brassói ASC Juvenil 3-2.

'23 feb
28

Február 27-én zajlott le az V. Strindberg Kupa, alpesi síverseny. Az eseményre Hargita és Kolozsvár megyékből jöttek versenyzők. Íme, a dobogósok: I-IV osztályos fiuk: 1. Simon Erik, 2. Koncsag Zsolt, 3. Rugina David. I-IV osztályos lányok: 1. Szabó Anett, 2. Muji Alexandra, 3. Péterfy Dorka. V-VIII osztályos fiuk: 1. Pampel Zalán, 2. Szabó Patrik, 3…. Tovább »

'23 feb
25

Nagyifjúsági röplabda ifi országos bajnokságban: Ploiest-i ISK – Maroshévízi ISK 2-3.

Hírachívum