170 éve tört ki a forradalom, a szabadságharc. Maroshévízen 17 órakor a helyi római katolikus templomban volt ünnepi megemlékezés. László Áron plébános úr és Madaras Mihály tiszteletes úr hirdettek igét, mondtak beszédeket. Ezt követően Deme Gabriella a Kemény János Gimnázium igazgatónőjének az ünnepi beszéde hangzott el. Továbbá Soós Zoltán konzul felolvasta Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi… Tovább »

Szeretettel várunk mindenkit március 15-én 17 órától a római katolikus templomba az igeliturgiára és azután a templomkertbe a koszorúzásra. Március 17- én, szombaton 18 órától a maroshévízi Művelődési Házban ünnepi műsort adnak elő iskolánk Csillagszem tánccsoportja és a borszéki Czifrasarok néptánccsoport. Emlékezzünk együtt a ’48-as szabadságharc 170. évfordulóján!

A maroshévízi Hámos Roxána folytatja a jó eredményeket a 2004-ben születettek alpesi sí versenyeken. A napokban szerveztek, előszór Brassópojánán nemzetközi ifjúsági alpesi síversenyt Children Trophy elnevezéssel. Ezen a versenyen Hámos Roxána ezüstérmet szerzett óriás műlesiklásban. Ezt követően szintén Brassópojánán részt vett a Román Országos Bajnokságon ahol az óriás műlesiklásban ezüst, míg a műlesiklásban bronzérmet szerzett…. Tovább »

'18 feb
23

Megjelent úgy nyomtatott, mint elektronikus változatban is a Maroshévízi Hírlap, VIII. évfolyam, 2. száma. A világhálón itt olvasható: http://hirlap.marosheviz.info/szam/8evf-2szam.pdf A tartalomból: Polgármesteri felszólítás Varrógépes átverés Maroshévízi adomák (39-40). Dénes Géza rovata Maroshévíz, a megyei jogú település Tömbház a parkban Pünkösdi zarándokvonat SPORT Aranymondások (41) Siker, kudarc, honvágy, Nagy Mária Gyergyóremetéről a nagyvilágon keresztül Magyarországig (11)… Tovább »

'18 feb
20

Ma, február 20-án, zajlott le Azugán a Dinamo Kupa alpesi síverseny, amelyen a 2003-as korcsoportban a maroshévízi Hámos Roxána az első helyen végzett úgy az óriás műlesiklásban, mint a műlesiklásban.

'18 feb
18

Tegnap az országos ifjúsági lány röplabda bajnokság keretén belül Marosújvári ISK – Maroshévízi ISK 3-1

'18 feb
18

A Zágrábban megtartott Világ Kupa alpesi síversenyen a maroshévízi Hámos Roxána a 13 éves korcsoportban, a műlesiklásban a 8. míg az óriás műlesiklásban a 12. helyezést érte el.

'18 feb
12

Röplabda

A fiú Országos Ifjúsági Bajnokság keretén belül: Maroshévízi ISK – LAPI Dés 0-3.

'18 feb
11

Magyar színekbe maroshévízi sportoló

Az alig 13 éves maroshévízi Hámos Roxána az elmúlt években, Romániában több jó eredményt ért el alpesi sízésben. Ennek köszönhetően ez évtől a magyarországi Snowline csapatához igazolt le, ugyanakkor tagja a Magyar Serdülő (kisifjúsági) válogatottnak is. Hámos Roxána ez évben elért eredményei: Ausztriában a Média Kupán, egy 2. és egy 3. helyezés, Szlovákiában, óriás műlesiklásban… Tovább »

Röplabda

Tegnap az országos ifjúsági fiú röplabda bajnokság keretén belül: Maroshévízi ISK – Zilahi ISK 3-0.

Hírachívum