A világhálón itt olvasható: http://hirlap.marosheviz.info/szam/12evf-5szam.pdf A tartalomból: Urmánczy Nándor emléknapra készülődve Régi csillogásunk máig tartó emléke – Csíki András emlékére Kutyafogathajtó verseny Maroshévízen Beszélgetés az erdélyi labdarúgó legendával, Bölöni Lászlóval Ordás bukta- Sárig Csilla rovata Orosz-ukrán háború, ez már világháború Idődoboz (5.) „Uram, vedd az életemet, és te vezessed, mert én nem vagyok képes rá.”… Tovább »

Maroshévízen került megrendezésre április 30 és május 1 között, a II. kutyafogathajtó verseny, melyen a helyi Polgármesteri Hivatal és Művelődési Ház társzervező volt. A versenyre ukrajnai marosvásárhelyi, besztercei, kolozsvári, balánbányai, borszéki és maroshévízi versenyzők neveztek be. Íme a végső eredmények, biciklis fogat (egy kutyával) versenyen, nőknél: 1. Neag Ramona (Marosvásárhely), 2. Nica Irina (Kolozsvár), 3…. Tovább »

Nemrég Bulgária fővárosában, Szófiában, zajlott le a Sofia Cup elnevezésű kerékpár kutyafogathajtó verseny melyre több romániai sportoló is benevezett. A maroshévízi Marc Gabi ezüstérmet szerzett, de íme, a végső ranglista: 1. Bogdan Berende (Beszterce), 2. Marc Gabi (Maroshévíz), 3. Molnár Sándor (Borszék).

Április 1-3 között Maroshévízen zajlott le az ifjúsági röplabda fiú elődöntő torna. Íme az eredmények: Galati ISK – Balázsfalvi ISK 3-0, Bukaresti CTF – Maroshévízi ISK 3-0,, Bukaresti CTF – Balázsfalvi ISK 3-0, Maroshévízi ISK – Galati ISK 3-1, Bukaresti CTF – Galati ISK 3-1, és Maroshévízi ISK – Balázsfalvi ISK 3-0. A döntő tornára… Tovább »

Székelykeresztúron zajlott le egy színvonalas karate kupa melyre a maroshévízi Shodan S. E. csapata is részt vett. A több mint 120 sportoló Csíkszeredából, Csíkzépvízről, Székelyudvarhelyről, Gyergyószentmiklósról, Székelykeresztútról és Maroshévízről küzdöttek meg az érmekért. A hévízi csapat 10 aranyérmet, 14 ezüstérmet és 12 bronzérem szerzett. Íme a maroshévízi csapat eredményei korcsoportok szerint: 8-9 éveseknél: Maszkalyuk Antonia… Tovább »

'22 feb
27

Az országos fiú röplabda bajnokság február 27-i eredménye: Maroshévízi ISK – Nagybányai ISK 3-0.

'22 feb
20

Az országos fiú röplabda bajnokság február 20-i eredménye: Maroshévízi ISK – Botosani ISK 3-0.  

'22 feb
13

Február 11-12-én tartották meg Borszékon a mára már hagyományos kutyafogathajtó versenyt melyet ez évben is a borszéki Molnár Sándor szervezett.  A versenyen fogathajtók voltak Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Zalatnáról, Balánbányáról, Madéfalváról, Gyergyószentmiklósról, Bukarestből, Borszékről, és Maroshévízről. Városunkat Marc Gabi képviselte, aki a hatosfogatos csoportban indult és aranyérmet szerzett. Gratulálunk neki.  

'22 feb
13

Barátságos fiú röplabda mérkőzések: Maroshévízi ISK – Kolozsvári Jövő ISK 1-3 valamint 2-3.

A Beszterce megyei Borgótiha településen tartották meg január 29 és 30 között a „Rómaiak útja” elnevezésű kutyafogathajtó versenyt, melyre a maroshévízi Marc Gabi is beiratkozott. A verseny szervezői a Tasuleasa Social és a besztercei Sleddog Sport Club voltak. Amint Marc Gabi beszámolt újságunknak, nyolc ország versenyzői vettek részt a kutyafogathajtó versenyen. Marc Gabi a 9… Tovább »