'20 nov
11

-  Hogy fogadtad az alpolgármesteri kinevezésedet?

- Jó érzés töltött el, hiszen már rég szerettem volna magasabb szinten a közösségért dolgozni, tenni, mivel szeretem városomat, Maroshévízét.

- Minek köszönhető ez a siker?

- A tanács keretén belül egy többségi táborban vagyunk, hiszen a 17 tanácsos közül a hat liberálissal, az egy Népi Mozgalom Párt tanácsosával és mi, a két RMDSz-es tanácsos, többséget alkotunk. Csapat munkára készülünk fel az elkövetkező évekre. Ahogy bebizonyosodott, összetartó és együttműködő ez a csapat.

- Tervek?

- Egy tiszta várost szeretnénk, ahol az emberek boldogok, egészségesek, gazdag kulturális élettel rendelkezzenek, és főleg egy jó megélhetési szintet biztosítsunk. A mi csapatunk elszeretné nyerni a közösség bizalmát. Az elkövetkezőkben az emberekről akarok beszélni, nem a politikai vetélytársakról. Szeretnénk segíteni a tanügyet, az egészségügyet, az egyházakat, a civil egyesületeket, segíteni a vállalatoknak, a faipart, a könnyűipart, a kis vállalkozókat és a turizmust. Szeretnénk, ha a fiataloknak egy biztonságos Maroshévízét építenénk ki, így motiválva az itthon maradást. Ugyanakkor, azon fogunk dolgozni, hogy nagy és komoly befektetőket vonzunk településünkre, ezzel fellendítve a várost. Célunk, hogy a jövőben Maroshévíz vezető szerepet töltsön be a megye északi részén, hogy egyenlőképpen fejlődjön a térség is.

A maroshévízi polgármesteri hivatal az emberekért és problémáik megoldásáért fog dolgozni.

 

Köszönőm szépen! Bodor Attila-Béla

 

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!