2020. július 30 -a és augusztus 2-a között a Maroshévízi Református Egyházközség szervezésében házas hétvégén vettünk részt, melynek mottója ,,Házasságban élni jó’’.

   Pénteken délután indultunk Csomakőrösre, ahol különleges vacsora után egy romantikus séta tette szebbé az esténket. Szombat reggel és este Madaras Mihály lelkipásztor tartott tartalmas áhítatot a házasság témában. Ugyanakkor ezen a délelőttön Orbán Imola tréner-elóadő játékok segítségével világított rá arra, mennyire fontos a házasságunkban a társunkkal való kommunikáció, a szeretet, a hit, a megbecsülés, egymás elfogadása és megismerése, az önismeret. A délutánt Kovásznán töltöttük városnézéssel, majd a szálláson pihentünk, vacsorát készítettünk, szaunáztunk, a dézsát is kipróbáltuk, mindeközben pedig nagyon jókat beszélgettünk, nevettünk, jó hangulatban telt az este.

   Vasárnap a kirándulás napja volt. Részt vettünk a kovásznai református templomban tartott istentiszteleten, majd megnéztük Brassó óvárosi központját. Gyönyörű és feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk.

   Köszönetet mondunk Hargita Megye Tanácsának a támogatásért, a lelkész házaspárnak pedig a szervezésért, reméljük még sok hasonló élményben lesz részünk.

                                                    Csűrős Emese-Noémi, résztvevő

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!