'16 okt
19

Október 26-án, szerdán és Október 27-én, csütörtökön este 7 órától a maroshévízi Kemény János Elméleti Líceum dísztermében kerül bemutatásra a Figura Stúdió Színház Kövekkel a zsebében című előadása. Marie Jones darabja Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában tekinthető meg, a produkció rendezője Csuja László.
A két szereplő tizenhat karaktert játsszva adja elő a történetet, mely egy amerikai filmstáb írországi filmforgatását meséli el.
Jake és Charlie élete kissé zátonyra futott, mindketten a filmiparban látnak új lehetőségeket, ám ismeretség híján nekik csak statisztaszerep jut. A statiszták szerencséje viszont pont az, hogy jó megfigyelő válhat belőlük.
Így ismerhetünk meg többek között egy elkényeztetett dívát, egy toporzékoló rendezőasszisztenst, a helyi papot, az „egyetlen túlélő” statisztát, és egy fiút, akinek az élete szomorú fordulatot vesz…
Jegyek ára 15 lej, diákoknak(líceumi tagozat) és nyugdíjasoknak 10 lej. Jegyek válthatók Deme Károly Zsoltnál a Kemény János Elméleti Líceumban. Helyfoglalás a 0727-820-551-es telefonszámon.
Az előadás a Színház Hargita Megyének program része, mely Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Kulturális Központ, a Keméy János Elméleti Líceum támogatásával jön létre. (Deme Károly)

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!