'16 nov
28

2016. november 26-án zajlott le a maroshévízi Kemény János Elméleti líceum sporttermében a Maroshévízi Ifjúsági Közösségi Nap program. Ezt az eseményt a Communitas Alapítvány, az Alma Mater Kemény János Egyesület, a Kemény János Elméleti Líceum és a helyi RMDSZ támogatta.
A teremlabdarugó bajnokságra eredetileg 8 csapat iratkozott fel Maroshévízről és a környékbeli településekről, azonban a kijelölt időpontra 6 csapat érkezett meg: Young Boys, FC 1, Golden, Salamás, FC 2 és a Kemények csapata. A rendezvény a „ fair-play” szellemében zajlott.
Eredmények: FC1-FC2 5-1, Golden-Salamás 0-0, Kemények-Young Boys 0-7, FC1-Kemények 7-2, Golden-Young Boys 3-3, FC2-Salamás 2-5, Kemények-FC2 4-5, Young Boys-Salamás 2-2, Golden- FC1 1-1, Salamás-FC1 1-1, FC2-Young Boys 1-0, Kemények-Golden 0-3, Young Boys-FC1 4-2, FC2-Golden 1-4, Salamás-Kemények 10-2.
A meccsek eredményei során I. díjat a Salamás csapata, II.díjat a Golden és a III. díjat pedig a Young Boys csapata nyerte. A mérkőzéseket Mezei Attila vezette. A nyeretes focicsapatok emléklapot és serlegeket kaptak. Rendezvényünk jó hangulatban zajlott le és a résztvevő csapatok tagjai újból igazolták, hogy az egészség fenntartása érdekében fontos a testmozgás és a kapcsolatok ápolása ilyen módon is.
Köszönet minden támogató szervezetnek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy az esemény elérje célját.

- Deme Károly Zsolt, pályázati felelős -

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!